Zavřít reklamu

Jak na iPhonu vypnout Siri je téma, které bezesporu zajímá celou řadu jablíčkářů. Siri je digitální hlasová asistentka, která je k dispozici téměř na všech produktech od Applu. Zvládne toho opravdu dost, někteří uživatelé ji ale i přesto nechtějí na svém iPhonu používat. V dnešním návodu se společně podíváme na to, jak na iPhonu vypnout Siri.

Vypnutí Siri na iPhonu může být pro řadu uživatelů z různých důvodů žádoucí. Někteří lidé zkrátka Siri na svém iPhonu vůbec nevyužijí, takže pro ně ani není důvod, proč ji mít aktivovanou. Spousta z nás si ale asistentku Siri aktivovala v rámci nastavení iPhonu poté, co jej pořídili. Jak postupovat, když ji chcete vypnout?

Jak na iPhonu vypnout Siri

Pokud chcete na iPhonu vypnout Siri, budete muset – stejně jako v řadě dalších podobných případů – zamířit do Nastavení ve vašem jablečném smartphonu. Jakmile na iPhonu deaktivujete Siri, přestane digitální hlasová asistentka reagovat na váš hlas i na jiné způsoby aktivace, a nebudete jí moci zadávat jakékoliv příkazy. Jak na iPhonu vypnout Siri? Postupujte podle následujícího návodu:

  • Na iPhonu spusťte Nastavení.
  • Klepněte na Siri a hledání.
  • Postupně deaktivujte položky Čekat na vyslovení „Hey Siri“, Spustit Siri postranním tlačítkemPovolit Siri při uzamčení.
  • Klepnutím potvrďte, že chcete vypnout Siri.

Pokud jste postupovali správně, podařilo se vám na iPhonu úspěšně vypnout hlasovou asistentku Siri. V případě, že byste chtěli Siri na vašem iPhonu opět zapnout, není nic jednoduššího než spustit Nastavení -> Siri a hledání, a opět aktivovat všechny příslušné položky.

Dnes nejčtenější

.