Zavřít reklamu

Jak na iPhonu vypnout zvuk fotoaparátu je poměrně často vyhledávaným dotazem. Zatímco v některých regionech není možné zvuk fotoaparátu iPhonu vypnout, u nás to naštěstí možné je. Zvuk fotoaparátu iPhonu bychom nikdy neměli vypínat za účelem focení druhých osob bez jejich vědomí. Tichá spoušť fotoaparátu iPhonu se ale může nicméně hodit při focení plachých domácích mazlíčků a jiných zvířat, případně tehdy, když jednoduše zvukem spouště nechcete rušit své okolí.

Pokud chcete na vašem iPhonu vypnout zvuk fotoaparátu, existují dva kroky. Oba si podrobněji popíšeme v návodu níže.

Jak na iPhonu vypnout zvuk fotoaparátu

  • Pokud chcete na iPhonu vypnout zvuk fotoparátu, jednoduše telefon přepněte pomocí tlačítka na boční straně do tichého režimu.
  • Druhou variantou prvního kroku je aktivovat Ovládací centrum a posuvník u ovládání hlasitosti posunout až zcela dolů, dokud se na posuvníku neobjeví symbol přeškrtnutého reproduktoru.
  • Další možností, která může fungovat i ve výše uvedených regionech, je aktivace funkce Live Photo. Pokud pořídíte snímek v režimu Live Photo, neměl by se ozývat zvuk spouště.
  • Pro aktivaci funkce Live Photo spusťte na iPhonu Fotoaparát a poté v horní části displeje klepněte na přeškrtnutá soustředěná kolečka – symbol Live Photo.

Těmito způsoby tedy můžete na vašem iPhonu okamžitě a snadno deaktivovat zvuk spouště, který může být v mnoha případech rušivý. Pokud vás baví focení na iPhone, nenechte si ujít naše triky pro Fotoaparát v iOS.

Dnes nejčtenější

.