Zavřít reklamu

Uzamčení profilu

Pokud svůj netflixový účet sdílíte s dětmi nebo zkrátka s někým, u koho si nepřejete, aby procházel váš osobní profil, můžete si tento profil jednoduše zamknout. Přejděte na web Netflixu, přihlaste se a přejděte na váš profil. Vpravo nahoře klikněte na ikonku vašeho profilu, zvolte Účet -> Profil a rodičovský zámek a rozklikněte váš profil. Klikněte na Změnit v sekci Zámek profilu a zadejte vše potřebné.

Smazání historie sledování

Máte za sebou maraton sledování guilty pleasure filmů a pořadů, na jejichž zhlédnutí nejste zrovna dvakrát pyšní? Můžete na Netflixu snadno a rychle smazat historii sledování. Přejděte na web Netflixu, přihlaste se, přesuňte se na váš profil a v pravém horním rohu klikněte na ikonku vašeho profilu. Zvolte Účet -> Profil a rodičovský zámek, rozklikněte váš profil a klikněte na Zobrazit v sekci Divácká historie. Pro odstranění jednotlivých položek klikněte na přeškrtnuté kolečko napravo od názvu pořadu, pro kompletní smazání zvolte Skrýt vše.

Netflix kódy

Na Netflixu najdete filmy a seriály přehledně rozdělené do základních kategorií. Existují ale také ještě specifičtější kategorie, z nichž každá má svůj kód. Pokud znáte daný kód, stačí jej zadat za poslední lomítko v adrese https://www.netflix.com/browse/genre/ – podrobný návod najdete třeba zde. Tajné kódy Netflix najdete také v aplikaci Netflix Codes.

Požadavek na pořad

Předplatitelé Netflixu mají také možnost navrhnout, jaký obsah by rádi na své oblíbené platformě viděli. Pokud chcete Netflixu zadat návrhy na zařazení specifických pořadů do programové nabídky, můžete tak učinit na této webové stránce.

Netflix pozadavek na porad

Preference titulků

Pokud si chcete na Netflixu přizpůsobit titulky, přejděte na jeho web a přihlaste se k vašemu účtu. V pravém horním rohu klikněte na ikonku vašeho profilu, zvolte Účet -> Profil a rodičovský zámek a rozklikněte panel s vaším profilem. Klikněte na Změnit v sekci Zobrazování titulků a proveďte požadovaná přizpůsobení.

Na co se dívat

Víte, že chcete strávit dnešní večer u Netflixu, ale nedokážete se rozhodnout, na co se vlastně chcete dívat? Existuje celá řada webových stránek, které vám s tímto rozhodováním pomohou. Vyzkoušet můžete například netflixovou ruletu na Flixboss.com nebo podrobnější výběr na Reelgood.com.

Herní přezdívka

Pokud máte předplacený Netflix, můžete si v App Storu také stahovat exkluzivní herní tituly. Pro nastavení herní přezdívky přejděte na web Netflixu, přihlaste se a klikněte na váš profil. V pravém horním rohu klikněte na ikonku vašeho profilu -> Spravovat profily. Zvolte váš profil, rozklikněte jej a vyplňte přezdívku v sekci Herní přezdívka.

Dnes nejčtenější

.