Zavřít reklamu

V průběhu loňského roku přidala streamovací služba Netflix do svého portfolia také mobilní hry.  Hrstka her od Netflixu byla zpočátku k dispozici majitelům zařízení s operačním systémem Android, později přišli na řadu také jablíčkáři. Jaké hry od Netflixu jsou v současné době v App Storu k dispozici a za jakých podmínek je můžete hrát?

Netflixové hry v App Store

V červenci loňského roku oznámila společnost Netflix svůj plán vstoupit do světa mobilních her jako součást své předplacené služby. V současné chvíli se nabídka netflixových herních titulů nejen v App Store rozrůstá každý měsíc. Uživatelé, kteří mají předplacenou streamovací službu Netflix, si tyto hry mohou zahrát na svých tabletech a smartphonech, hry samotné jsou často založené na populárních pořadech a filmech z programové nabídky Netflixu.

netflix hry - fb

Jak hrát hry od Netflixu na iPhone?

Hry Netflix lze hrát prostřednictvím samotné mobilní aplikace Netflix. Stačí otevřít aplikaci a přejít do sekce her, vybrat si některou, která vás zajímá, a užít si hraní. Mějte však na paměti, že jsou k dispozici pouze v mobilní aplikaci. Na iPhonu spusťte Netflix a na hlavní obrazovce se posouvejte dolů, dokud nenarazíte na kategorii Hry. Klepněte na titul, který vás zaujal, a na stránce titulu klepněte na Získat hru. Následně stačí jen potvrdit přechod do App Storu, kde si už hru můžete bez problémů stáhnout do vašeho iPhonu.

Kolik stojí hry od Netflixu?

Za přístup ke hrám Netflix Games nemusíte platit nic navíc. Ti, kteří mají tarif Netflix, budou mít k této službě přístup zdarma. Hry od Netflixu jsou pro jeho předplatitele zcela zdarma, bez reklam, nákupů v aplikaci a dalších háčků. Zároveň je mezi nimi pár titulů, které si na App Storu mohou zvlášť pořídit i uživatelé, kteří nemají předplacenou streamovací službu Netflix – namátkou můžeme v tomto kontextu jmenovat například elektronickou verzi populární karetní hry Výbušná koťátka (Exploding Kittens).

Jaké hry jsou k dispozici v rámci předplatného Netflixu?

Předplatitelé streamovací služby Netflix si momentálně mohou na svých iPhoneh a iPadech zahrát 26 titulů (tento počet byl platný v době psaní tohoto článku). Nabídka her od Netflixu se nicméně neustále rozrůstá. V současné chvíli se tedy jedná o následující tituly:

Dnes nejčtenější

.