Zavřít reklamu

Jestli v něčem Apple skutečně vyniká, pak je to jeho dlouholetá softwarová podpora. Roky totiž platí, že nemá sebemenší problém ani s vydáním softwarové aktualizace pro už na první pohled extrémně stará zařízení. Přesně to udělal i včera, jelikož spolu s iOS 16.4 vypustil i nový iOS 15.7.4 nainstalovatelný například na iPhony 6s či SE 1. generace. Jinými slovy, aktualizace se dočkal i telefon z roku 2015, o čemž si mohou majitelé podobně starých androidích telefonů nechat jen zdát. 

Nová verze „patnáctkového“ iOS s označením 15.7.4 opravuje na iPhonech a iPadech nekompatibilních s nejnovějšími iOS a iPadOS řadu bezpečnostních chyb a proto je její instalace doporučena všem jablíčkářům, kteří tato zařízení využívají. Konkrétně se jedná o majitele iPhonů 6s, iPhonů 7, iPhonů SE 1. generace, iPadů Air 2, iPadů mini 4 a iPodů touch 7. Minimálně iPody touch či iPhony 7 jsou přitom i dnes poměrně využívané a proto je vydání updatu pro ně rozhodně vítané. 

  • Apple produkty lze zakoupit například na Alze, u iStores či Mobil Pohotovost (U Mobil Pohotovost lze navíc využít akce Koupíš, prodáš, prodáš, splácíš, v rámci které lze iPhone 14 získat už od 98 Kč měsíčně)

Dnes nejčtenější

.