Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud se vám zamlouvá gravírování a rádi byste se do něj sami pustili, pak se neobejdete bez kvalitní gravírovačky. Jenže jaký model vybrat pro začátek? Právě v tomto případě pro vás máme perfektní tip! Vaší pozornosti by totiž rozhodně neměl uniknout model LC400 PRO 5W, který vás potěší nejen svými parádními schopnostmi, ale především zcela bezkonkurenční cenou. Aktuálně jej totiž pořídíte za méně než polovinu.

LC400 PRO 5W

Nyní si už ale pojďme posvítit na gravírovačku jako takovou. Jak už samotný název napovídá, LC400 PRO 5W si zakládá na výkonném 5W laserovém modulu, který se dokáže hravě postarat o kvalitní gravírování. Ve finále to však není jen o výkonu. Důležitou roli totiž hraje i přesnost, na níž se rozhodně nezapomnělo. Laser proto dokáže gravírovat s přesností na 0,01 milimetrů. Aby toho nebylo málo, model navíc nabízí poměrně rozsáhlou pracovní plochu o rozměrech 400 x 400 milimetrů, díky čemuž se můžete ponořit do gravírování klidně i větších předmětů z materiálů jako dřevo, plast, bambus, kůže a mnoha dalších.

Důležitá je samozřejmě i celková bezpečnost. V případě LC400 PRO 5W proto najdete řadu bezpečnostních systémů v kombinaci se stínící manžetou, která chrání oči před samotným laserem. Za zmínku v tomto ohledu stojí i kvalitně zpracovaná kostra gravírovačky, která je kompletně z kovu a nabízí tak především stabilitu a odolnost. Ke gravírovačce se tedy stačí už jen připojit z PC (Windows) či Macu (macOS) a pustit se do přímo do akce!

Nyní s úžasnou slevou!

Jak už jsme zmínili rovnou v úvodu, aktuálně si na LC400 PRO 5W můžete přijít s doslova dechberoucí slevou. Cena gravírovačky totiž momentálně klesla o úžasných 52%, díky čemuž vás vyjde na pouhopouhých 181,43 € (4252,28 Kč), a to včetně dopravy i DPH! Jelikož se navíc objednávky odesílají z evropského skladu, můžete také počítat s bleskurychlým doručením. Akce je ale časově i početně omezená. Nenechte si proto uniknout tuto jedinečnou příležitost a naplno se ponořte do světa gravírování.

LC400 PRO 5W zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.