Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad koupí nových periferií pro Mac a jsou vašimi favority ty od Applu? Pak pro vás máme super zprávu. Pět z vás totiž může nyní sehnat Apple Magic Mouse 2 v černé barvě o parádních 400 Kč levněji. Stačí jen zadat u našeho partnera Mobil Pohotovost slevový kód lsa a sleva je vaše.

Magic Mouse space gray

Při návrhu Magic Mouse 2 dbal Apple především na to, aby myš perfektně padla do vaší ruky a práce s ní byla maximálně efektivní. Díky tomu je tak dokonale stabilní, přesná, velmi jednoduše se páruje s jablečnými zařízeními a disponuje dokonce i povrchem podporujícím gesta, která znáte z TouchPadů MacBooků, u kterých je Apple dotáhl takřka k dokonalosti. Vynikající je i její výdrž – na jedno nabití totiž myš vydrží i celý měsíc intenzivního používání. Pokud by vám pak tato výdrž přeci jen nestačila, při vybití stačí pro další hodinu práce zapojit k Lightning kabelu na pouhou jednu minutu. Plné nabití pak trvá jen 2 hodiny a 15 minut. Magic Mouse 2 je vyráběna ze skla a hliníku, díky čemuž působí už na první pohled skutečně luxusním dojmem a vašemu pracovnímu stolu tak dodá ten správný šmrnc. Model, který se dostal nyní do slevy, je pak černý. Kompatibilní je s Macy s Bluetoothem a OS X 10.11.

Běžná cena černé Magic Mouse 2 je 2690 Kč, díky slevovému kódu lsa ji však můžete mít jen za 2290 Kč. Ale pozor, kód lze využít pouze pětkrát, takže platí, že kdo dřív přijde, ten myš získá.

Apple Magic Mouse můžete se slevou získat zde

Dnes nejčtenější

.