Zavřít reklamu

Contactify: Lock Screen widget

Contactify vám umožní přizpůsobit si zamykací obrazovku vašeho iPhonu za pomoci užitečných widgetů s preferovanými kontakty. Po klepnutí na vybraný widget můžete následně provést akce, jako je odeslání textové zprávy nebo třeba zahájení FaceTime hovoru – jak hlasového, tak i videohovoru. K widgetům můžete také přiřazovat obrázky.

Aplikaci Contactify: Lock Screen widget stáhnete bezplatně zde.

 

Bluebird Focus Timer

Příznivci nejrůznějších časovačů jistě ocení aplikaci Bluebird Focus Timer, respektive to, že nabízí také podporu pro widgety na zamčené obrazovce iPhonu. Bluebird Focus Timer vám umožní lépe řídit čas, který trávíte studiem či prací. S využitím techniky Pomodoro nabízí možnost nastavení intervalů pro pracovní i odpočinkové úseky, najdete zde ale také možnost správy úkolů s bohatými možnostmi nastavení a přizpůsobení.

Aplikaci Bluebird Focus Timer stáhnete bezplatně zde.

Coffee Book

Coffee Book je velice zajímavá a užitečná aplikace pro milovníky kávy, kteří si chtějí umět svůj oblíbený nápoj dokonale připravit. Aplikace vám nabídne všechny důležité informace, související s přípravou a pitím kávy, ale také s jejím vznikem. Ať už se rozhodnete svou kávu připravit jakýmkoliv způsobem, do Coffee Book můžete zaznamenat přehledně všechny podrobnosti, a zlepšit tak své baristické umění.

Aplikaci Coffee Book stáhnete bezplatně zde.

Airshow: Lightweight Podcasts

Jak název napovídá, Airshow je aplikace, určená milovníkům podcastů. Nabízí opravdu povedené uživatelské rozhraní, snadné a intuitivní ovládání, bohaté možnosti přizpůsobení a notifikací, ale také funkci poznámek, kapitol, řazení do fronty, a v neposlední řadě samozřejmě podporu widgetů pro zamčenou obrazovku iPhonu.

Aplikaci Airshow stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.