Zavřít reklamu

Lock + Home Widgets

Lock + Home Widgets patří mezi aplikace, které vám nabízí opravdu pestrou paletu nástrojů pro přizpůsobení, vylepšení a personalizaci vzhledu vašeho iPhonu. Kromě widgetů na uzamčenou obrazovku si zde můžete nastavit a přizpůsobit také widgety na plochu a spoustu dalších prvků.

Aplikaci Lock + Home Widgets stáhnete bezplatně zde.

Favorites Widget Pro

Chcete mít vaše oblíbené kontakty neustále na očích, a to i na uzamčené obrazovce vašeho iPhonu? S pomocí aplikace Favorites Widget Pro si můžete nejen na uzamčenou obrazovku, ale také na plochu vašeho jablečného smartphonu uložit widgety kontaktů, přizpůsobit si je, a snadno a rychle tak zahájit hovor, FaceTime, nebo třeba odeslat zprávu.

Aplikaci Favorites Widget Pro stáhnete bezplatně zde.

AnyWidget: Lock Screen Widgets

AnyWidget: Widget pro uzamčení obrazovky je užitečná aplikace, která vám pomůže přizpůsobit uzamčenou obrazovku vašeho iPhonu, nastavit motivy a provádět další přizpůsobení a prvky personalizace. S pomocí této aplikace si můžete na uzamčenou obrazovku iPhonu umístit widgety, které vám budou ukazovat čas, datum, události v kalendáři, ale třeba také texty, fotografie a spoustu dalšího.

Aplikaci AnyWidget: Lock Screen Widgets stáhnete zde.

Lauchify: Lock Screen Widgets

Launchify je spouštěč aplikací pro iPhone, který vám umožní okamžitě otevřít jakoukoli aplikaci přímo ze zamčené obrazovky vašeho smartphonu. Launchify naplno využívá všech funkcí, které Apple zavedl v operačním systému iOS 16, a propůjčuje vám pestrou paletu výkonných nástrojů pro vytváření a přizpůsobení vlastních widgetů s libovolnou tematikou.

Aplikaci Launchify: Lock Screen Widgets stáhnete bezplatně zde.

 

Dnes nejčtenější

.