Zavřít reklamu

Calisthenics CrossFit – Coachy

Coachy je chytrý tréninkový partner pro všechny vaše tréninky bez ohledu na to, jaké máte vybavení. Kromě toho můžete sledovat cvičení ve 3D. Jedná se o multiplatformní aplikaci, jejíž iOS verze nabízí podporu widgetů na uzamčené obrazovce. Coachy každý den vygeneruje personalizovaný trénink přesně pro vás, a to na základě vaší úrovně kondice, vašich cílů, typů vybavení, ke kterým máte přístup, a zpětné vazby z předchozích tréninků. Můžete si také vybrat z předpřipravených tréninků nebo si vytvořit vlastní od základu.

Aplikaci Calisthenics CrossFit – Coachy stáhnete bezplatně zde.

24me Smart Personal Assistant

24me je chytrý osobní asistent – oblíbená aplikace, která pomáhá milionům lidí po celém světě zvýšit produktivitu. Je to snadno použitelná a přitom mimořádně výkonná aplikace, která na jednom místě shromažďuje vše, co souvisí s vaším rozvrhem: kalendář, seznamy úkolů, poznámky i osobní účty, vše spolehlivě synchronizované. Samozřejmostí je podpora widgetů na uzamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci 24me Smart Personal Assistant stáhnete bezplatně zde.

Airshow: Lightweight Podcasts

Airshow: Lightweight Podcasts je multiplatformní aplikace pro všechny milovníky a posluchače podcastů. Nabízí dokonalou synchronizaci, přizpůsobitelný vzhled, poznámky, mini přehrávač, časovač pro usnutí, možnosti ovládání rychlosti přehrávání a v neposlední řadě také podporu widgetů na uzamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Airshow: Lightweight Podcasts stáhnete bezplatně zde.

Widgetal

Widgetal je aplikace, s jejíž pomocí si můžete kreativně přizpůsobit a vylepšit vzhled vašeho iPhonu, tapetami na plochu i na uzamčenou obrazovku počínaje a nejrůznějšími widgety konče. Widgetal nabízí možnost instalace působivých motivů, hromadu widgetů všeho druhu pro plochu i uzamčenou obrazovku iPhonu a mnoho dalšího.

Aplikaci Widgetal stáhnete bezplatně zde.

Big News – Smart Reader

Aplikace Big News – Smart Reader chytře a efektivně spojuje newslettery a kanály novinek a zpravodajství do jednoho. Umožní vám sledovat jak newslettery, tak i vaše oblíbené weby, blogy a další obsah pro RSS čtečky. Nabízí chytré třídění a řazení, působivý přizpůsobitelný vzhled, a samozřejmě také podporu widgetů.

Aplikaci Big News – Smart Reader stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.