Zavřít reklamu

Apollo Weather

Apollo Weather je efektivní nástroj pro sportovce a outdoorové nadšence. Je navržen tak, aby mohl sloužit jako spolehlivá aplikace pro předpověď počasí při venkovních aktivitách a byl vhodný pro plánování týdenních vyjížděk na kole nebo dlouhých běhů. Díky Apollo Weather budete vždy za všech okolností připraveni na všechno.

Aplikaci Apollo Weather stáhnete bezplatně zde.

About Timers & Stopwatches

Proměňte váš iPhone nebo iPad ve společníka při vaření, cvičení, nebo pro jiné aktivity, bez kterých se neobejdete bez časomíry a stopek. About Timers nabízí celou řadu nejrůznějších widgetů pro stopky a minutky, nechybí ani podpora notifikací a možnosti přizpůsobení.

Aplikaci About Timers & Stopwatches stáhnete bezplatně zde.

Home Widget – for HomeKit

Snili jste někdy o možnosti ovládání zařízení HomeKit příslušenství přímo z domovské obrazovky? Aplikace HomeWidget vám umožní ovládání prvků vaší chytré domácnosti ze šikovných widgetů, které si navíc můžete plně přizpůsobit na maximum. Samozřejmostí je také podpora widgetů na uzamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci Home Widget – for HomeKit stáhnete bezplatně zde.

MyDayWidget

MyDayWidget je multifunkční aplikace, v níž si můžete sami vytvořit vlastní widgety s událostmi z kalendáře nebo s připomínkami. Nabízí všechny možné druhy widgetů včetně těch, které jsou určené pro uzamčenou obrazovku iPhonu, a nabízí také podporu komplikací pro Apple Watch.

Aplikaci MyDayWidget stáhnete bezplatně zde.

A repeatable List

A Repeatable List je minimalistická, zdánlivě jednoduchá aplikace, která má ovšem potenciál vám značně usnadnit život. Nabízí možnost vytváření a správy seznamů všeho druhu, každodenních úkolů a dalších podobných zápisků, přičemž u seznamů si můžete nastavit a přizpůsobit případné opakování. Aplikace nabízí také podporu pro widgety na uzamčené obrazovce iPhonu.

Aplikaci A Repeatable List stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.