Zavřít reklamu

Formed – habit builder

Budování nových návyků je těžké, ale Formed vám to usnadní tím, že vám umožní stanovit si cíl, do kterého se váš návyk stane vaší druhou přirozeností, a nabídne vám možnost zavázat se svým přátelům, kteří budou informováni v případě, že selžete. Aplikace vám pomůže vytvořit si nové návyky nebo odbourat ty staré, mějte ale na paměti, že se ne vždy bude jednat o snadnou cestu.

Aplikaci Formed – habit builder stáhnete za 49 korun zde.

Classifier: Collection Tracker

Jste vášnivý sběratel a hledáte dokonalý způsob správy svých pokladů? Pak byste měli určitě vyzkoušet aplikaci Classifier, která vám pomůže uspořádat a sledovat vaše sbírky poznávacích značek, mincí, karet, figurek nebo jakýchkoli jiných sběratelských předmětů. S touto aplikací můžete snadno sledovat vaše sbírky, zjistit, které sběratelské předměty ještě potřebujete, a vytvářet komplexní statistiky o vašich sbírkách.

Aplikaci Classifier: Collection Tracker stáhnete bezplatně zde.

Bluebird Focus Timer

Bluebird je aplikace pro správu času při studiu a práci. Kombinuje časovač soustředění ve stylu Pomodoro se seznamem úkolů, pomáhá překonat prokrastinaci, zůstat soustředěný a dosáhnout kýženého pokroku a produktivity. Nabízí podporu živých aktivit, widgetů na ploše i zamykací obrazovce a podporu režimu Soustředění.

Aplikaci Bluebird Focus Timer stáhnete bezplatně zde.

Tasks: Todo Lists & Kanban

Tasks: Todo Lists & Kanban je aplikace, která sleduje, kdy něco skutečně děláte, umožňuje vám označit detaily úkolů podle vašich potřeb a nastavit jednotlivým závazkům prioritu, aby nic nezapadlo. Položky můžete označit jako rozpracované, pozastavené, nebo třeba v testování, a přizpůsobit vše vašim konkrétním potřebám.

Aplikaci Tasks: Todo Lists & Kanban stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.