Zavřít reklamu

Vánoce se nezadržitelně blíží, a řada z vás možná panikaří při představě, že ještě nemá nakoupené všechny vánoční dárky. Již řadu let vám na stránkách našeho magazínu pomáháme s výběrem vánočních dárků, a ani letošní rok není výjimkou. Dnes vám přinášíme tipy na nejlepší dárky pro ženy jablíčkářky a milovnice moderních technologií. Dárky jsme přehledně roztřídili do kategorií podle cenového rozpětí.

Do 1000 korun

Apple AirTag

Drobný, ale velmi užitečný lokalizační přívěsek AirTag je výborným dárkem nejen pro ty, kteří neustále někde zapomínají klíče, peněženku či další osobní věci. Díky odolnosti třídy IP67 se vámi obdarovaná nemusí bát, že by byl AirTag vyřazen z provozu mírným deštěm. AirTag nabízí řadu báječných funkcí včetně vyhledání na krátké vzdálenosti, možnosti „prozvonění“ a spoustu dalšího.

AirTag zakoupíte zde.

Brašna na MacBook Yenkee Genova

Yenkee Genova je skvělým a praktickým kompromisem mezi kabelkou a brašnou na MacBook. Kromě toho elegantního vzhledu nabízí dostatek úložného prostoru nejen pro MacBooky s úhlopříčkou displeje do 15,6”, ale také řadu šikovných kapes a přhrádek pro příslušenství, dokumenty a osobní věci. Je vyrobená z odolného nylonu a bezpečně pojme vše důležité.

Brašnu na MacBook zakoupíte zde.

Chytrá termoska Banquet Rewo

Pokud se vámi obdarovaná neobejde při cestě do práce či školy bez dávky horké kávy nebo čaje, určitě ji potěší chytrá termoska Banquet Rewo v elegantní černé barvě. Termoska nabízí objem 420 ml a dvojitá vnitřní stěna spolu s účinnou kombinací nerezu a plastu zajistí, že si tekutiny v termosce udrží dlouho tu správnou teplotu. Víčko termosky je opatřené digitálním teploměrem, který spolehlivě ukazuje teplotu nápoje.

Chytrou termosku Banquet Rewo zakoupíte zde.

Mini powerbanka AlzaPower Onyx

Powerbanka AlzaPower Onys se vyznačuje opravdu drobnými rozměry, na výkonu a užitečnosti jí to ale nijak neubárí. Je vybavená dvojicí USB-A portů a jedním microUSB vstupem, LED indikátorem stavu baterie, a praktickým poutkem pro uchycení. Nabízí kapacitu 5000 mAh, disponuje funkcí chytrého rozpoznání připojeného zařízení a optimální distribucí výkonu, stejně jako šestinásobnou bezpečnostní ochranou.

Mini powerbanku zakoupíte zde.

Do 5000 korun

Chytrý květináč Click & Grow

Pokud se chystáte obdarovat vášnivou zahradnici, která je zároveň milovnicí moderních technologií, zajisté ji potěšíte chytrým květináčem Click and Grow. Nabízí dostatek prostoru až pro trojici sazenic a díky drobným rozměrům umožní třeba pěstování chutných italských bylinek https://www.alza.cz/mix-italskych-bylin-d5892860.htm přímo na kuchyňské lince. Chytrý květináč se o vše potřebné postará sám, a to včetně zálivky. Je vybaven speciálně připravenou půdou s potřebnými živinami, integrovanou 4W LED lampou s časovým spínačem, a součástí balení jsou kapsle se semínky bazalky.

Chytrý květináč zakoupíte zde.

AirPods 3. generace

Neobejde se vámi obdarovaná dáma bez neustálého poslechu hudby či podcastů? Pak ji zajisté potěšíte sluchátky AirPods 3. generace. Díky odolnosti třídy IPX4 jsou vhodná i pro venkovní sportování, kromě jiného nabízí osvědčené funkce typu detekce ucha, Siri, Ambient Sound a Hi-Res audio, samozřejmostí je okamžité spárování s Apple zařízením, adaptivní ekvalizér, a samozřejmě také nabíjecí pouzdro s podporou MagSafe.

Sluchátka AirPods 3. generace zakoupíte zde.

Nad 5000 korun

Robotický vysavač Roborock Q7 Max

Úklidové prostředky mohou být coby vánoční dárek značně riskantní. Pokud jste si ale jistí, že si vámi obdarovaná skutečně přeje robotický vysavač, můžete sáhnout po modelu Roborock Q7 Max. Roborock Q7 Max nabízí sací výkon 4200 Pa, je vybaven praktickým celpryžovým kartáčem pro koberce, nabízí funkci dvoufázového úklidu a je opatřen 2v1 zásobníkem na prach a vodu. Díky 5200 mAh vydrží na jedno plné nabití nepřetržitě uklízet po dobu až tří hodin, a systém PreciSense LiDAR zajistí, že se Roborock postará o důkladný úklid každého koutu domácnosti.

Robotický vysavač Roborock zakoupíte zde.

Apple Watch Series 8

V případě, že vámi obdarovaná touží přímo po nějakém Apple produktu, můžete určitě sáhnout po nejnovějším modelu Apple Watch. Apple Watch Series 8 nabízí nové užitečné funkce, jako je měření změn tělesné teploty nebo měření hladiny kyslíku v krvi, funkci detekci autonehody a spoustu dalšího. Samozřejmostí jsou také funkce pro aktivní pohyb s možností nastavení individuálních fitness cílů, výdrž baterie až 18 hodin, EKG elektrokardiogram a samozřejmě takřka neomezené možnosti výměny řemínků.

Apple Watch Series 8 zakoupíte zde.

iPhone 14

Koho by pod stromečkem nepotěšil zbrusu nový iPhone? Sáhnout můžete třeba po letošním základním modelu – iPhonu 14 v elegantní modré barvě. Kromě známých funkcí nabízi iPhone 14 novinky v podobě detekce autonehody, delší výdrže baterie a vylepšených funkcí fotoaparátu. Čip A15 Bionic se zase postará o lepší výkon, iPhone 14 nabízí také podporu eSIM a plno dalších výhod.

iPhone 14 zakoupíte zde.

Dnes nejčtenější

.