Zavřít reklamu

Vánoce jsou přezdívány svátky klidu a pohody. Je to čas, kdy se většina z nás schází s rodinou a přáteli a všechno probíhá tak nějak v klidu. Pár týdnů před Vánoci ale klid a pohodu nepřipomíná ani vzdáleně. Všichni se snažíme sehnat ty správné dárky, kterými uděláme radost svým blízkým. Jaké jsou ale ty správné? No přece ty, které jsou opravdu chytré.

Na Vánoce už přece není nutné obrážet nákupní centra a nakupovat jako zběsilí, stačí v klidu doma sednout k počítači, tabletu nebo mobilnímu telefonu a v pohodlí na pár kliků objednat nějaké pěkné dárky. A s tím, jaké vybrat, vám pomůžeme. Podívejte se na přehled těch nejchytřejších dárků pro vaše blízké.

Chytré dárky do 1 500 Kč

SWISSTEN S-GRIP M1 magnetický držák
Držák do auta je velmi praktickým příslušenstvím. Díky němu budete mít mobilní telefon neustále na očích. Díky pevnému magnetu telefon skvěle drží a vy následně můžete jednoduše sledovat navigaci. A co je na tom nejlepší, stojí jen pár stovek.

SWISSTEN CL autonabíječka
Není snad nic horšího než vybitý telefon v autě, kde jej nemáte, jak nabít. Nesporně oceníte nabíječku do auta. Za pár stovek pořídíte praktický dárek, jež udělá radost vašemu partnerovi, který tráví čas na cestách.

JBL GO
Pěkný, odolný, hlasitý. Taková jsou slova přesně popisující tento malý bezdrátový reproduktor. Jedná se o ideální dárek pro vaše dítě. Nabídne malé rozměry, a tak je možné jej vzít kamkoliv s sebou. Jeho 600 mAh baterie mu umožní přehrávat hudbu až 5 hodin.

PowerCube EXTENDED 2xUSB
PowerCube je chytrým a elegantním řešením, jak nabíjet váš mobilní telefon či připojit k síti v podstatě jakékoliv elektrické zařízení.  K této praktické kostce připojíte až 4 elektrická zařízení, a navíc ještě nabídne dvojici USB portů, s jejichž pomocí nabijete třeba dva telefony zároveň.

Hyper Pearl Mini zrcátko s powerbankou
V nekonečných hlubinách ženských kabelek najdete mnohé věci, mezi nimi i zrcátko a mnohdy i powerbanku. Spojte tyto dvě věci v jednu a dostanete zrcátko Hyper Pearl s kapacitou 1 600 mAh či 3 000 mAh. Vaše drahá polovička se tedy může pohodlně líčit a zároveň dobít svůj mobilní telefon.

MiPow Playbulb Candle
To že jsou ženy milovnice svíček a útulného domácího prostředí je obecně známo. Je to tedy jasná volba. Tahle svíčka totiž dokáže vytvořit 16 milionů barev a plamen simuluje tak dokonale, že je od běžné svíčky k nerozeznání. Ovládá se pomocí aplikace v telefonu a když už nechcete, aby svítila, stačí ji prostě sfouknout.

MyKronoz ZeCircle 2
Pro zapálené sportovce je tu chytrý náramek s rozsáhlým monitorováním vaší aktivity. Náramek nabídne funkce jako jsou krokoměr, měření ušlé vzdálenosti či spálených kalorií. Hodinky vás sledují i během vašeho spánku a měří jeho kvalitu. A co je nejlepší, stojí necelých patnáct stovek.

Chytré dárky do 3 000 Kč

Beats urBeats
Moderní hudbu v tom nejlepším podání zaručí sluchátka Beats urBeats. Jsou malá, skladná, a především opravdu kvalitní. Obdarovaného potěší jejich stylový design a praktický plochý kabel, který se jen tak nezamotá.

Sony SRS-XB20
Tento bezdrátový reproduktor můžete vzít kamkoliv a přehrávat vydrží až 12 hodin. Reproduktor je voděodolný, je možné jej párovat pomocí NFC. Hudbu můžete přehrávat prostřednictvím bluetooth či 3,5 mm jacku.

Beats EP
Pro milovníky náhlavních sluchátek jsou zde Beats EP. Disponují skvělou reprodukcí zvuku, a to především té moderní, která má výrazné basy. Na sluchátcích oceníte především kvalitní konstrukci, která je z velké části tvořená nerezovou ocelí.

Lamax X7.1 Naos
Kvalitní outdoorová kamera Lamax nabídne 2K rozlišení, které zaručuje ohromující záběry ze všech vašich aktivit. Širokoúhlý objektiv dokáže pořídit fotografie s rozlišením 16 MPx. Potěší vysoká odolnost a zároveň široká nabídka příslušenství přímo v balení.

Twinkly chytré žárovky na stromeček
I žárovky na stromeček můžou být chytré. Vánoční světýlka můžete velmi pohodlně ovládat pomocí mobilní aplikace na Androidu či iOS. Chytré žárovky u nás koupíte exkluzivně na Smarty.

Chytré dárky do 5 000 Kč

Apple AirPods
Legendární applí sluchátka EarPods v bezdrátové variantě jsou velmi populární a jednoznačně udělají radost každému, kdo má rád Apple a kvalitní hudbu. Velmi pohodlně se nosí a vyhovují snad každému uchu. Navíc přes ně můžete ovládat svůj iPhone.

Bose Soundlink Micro
Tak malý a tak výkonný. Tento bezdrátový reproduktor se vám vejde do kapsy a díky praktickému klipsu jej můžete zavěsit na batoh nebo na pásek. Bose Soudlink Micro je voděodolný, a tak se nemusíte bát jej vzít třeba do přírody.

Beats BeatsX
Legendární Beats v bezdrátovém provedení. Tahle špuntová sluchátka dokážou přehrávat až 8 hodin. Jsou velmi skladná, a tak je můžete mít neustále u sebe. A především hrají zatraceně dobře.

TrueCam A5 Pro
Pro zachycení záběrů jako důkazního materiálu je dobré zvolit kvalitní kameru do auta. Kamera dokáže pořizovat video ve FullHD rozlišení. Má GPS, a tak dokáže určit polohu a díky Wi-Fi velmi snadno přenesete potřebné záběry.

Nokia 5
Znovuzrozená Nokia s Androidem je skvělou volbou pro milovníky kvalitní konstrukce a čistého Androidu. Tento telefon je střední třídou za velmi zajímavé peníze. Dostatečně kvalitní fotoaparát a použité kvalitní materiály jsou jasnou volbou.

Samsung Galaxy J3 (2017)
Malý a pohledný telefon nabídne 5“ HD displej, čtyř-jádrový procesor a 2GB paměť RAM. Je to zkrátka smartphone se vším všudy, který svým majitelům udělá dobrou službu za rozumné peníze.

Denon DP-29F
Gramofony jsou na vzestupu. Pokud si tedy chcete užít kvalitní hudbu v kvalitním analogovém výstupu. Stačí připojit k vaší domácí Hi-Fi soustavě, pohodlně se usadit a večer s vaší oblíbenou hudbou je na světě.

macbook_Darky

Dnes nejčtenější

.