Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Kde jinde bychom měli dýchat čistý vzduch než doma, kde trávíme spoustu času. Navíc s příchodem homeoffice se čas doma více a více prodlužuje. Jak zaručit, že vzduch bude bez bakterií, prachu, alergenů apod.? Přečtěte si o první a jediné čističce vzduchu na trhu, která podporuje technologii THREAD. Přečtěte si o AIRVERSA Smart Air Purifier Purelle.

Airversa Purelle

Smart čistička vzduchu Purelle nevyniká pouze svým atraktivním designem. Funguje na principu třístupňové filtrace vzduchu (předfiltr, H13 HEPA filtr a uhlíkový filtr) a je vhodná do prostorů o velikosti až 28 m². Odstraní až 99,97 % nežádoucích částic, které se běžně nachází ve vzduchu. Hlučnost čističky je velmi nízká – při nejtišším módu se dostane pouze na 23 dB. Přes nativní aplikaci Sleekpoint můžete čističku ovládat, volit intenzitu čištění, mít pod kontrolou stav filtrů a v neposlední řadě ji automatizovat. Největší výhodou tohoto produktu ale je technologie THREAD, kterou využívá.

AIRVERSA Purelle

THREAD je spolehlivý, bezpečný a energeticky úsporný síťový protokol. Díky tomu vám produkt s touto podporou nespotřebují tolik energie jako ostatní chytré produkty. Technologie THREAD vytváří bezdrátovou síť určenou výhradně pro chytrou domácnost. Do bezdrátové sítě se nedostanou další zařízení, jako je tomu například u Wi-Fi nebo Bluetoothu a tak vaše chytrá domácnost proto bude pracovat v „čisté“ síti bez zbytečného rušení. Bezpečnost je jednou z hlavních domén této technologie a každým dalším přidáním produktu s podporou THREAD se bezpečnost zvyšuje. Zařízení jsou před připojením ověřována a zprávy v sítích šifrovány.  To z této technologie činí volbu číslo jedna v budoucnosti chytrých domácností.

Protokol Thread

Značka AIRVERSA je na poli chytré domácnosti nováčkem, ale i tak se jí již podařilo získat ocenění Thread Group Innovation Enabler Award. Tato soutěž oceňuje začínající společnosti z celého světa za jejich inovativní přístupy k řešení problémů IoT pomocí protokolu THREAD. Čističku si nyní můžete předobjednat na oficiálním eshopu s doručením v druhé půlce listopadu.w

Předobjednat smart čističku vzduchu AIRVERSA Purelle můžete zde

Dnes nejčtenější

.