Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Řadíte se mezi milovníky cyklistiky, lyžování a dalších sportovních aktivit a tápete nad tím, jak pořádně zabezpečit vaše sportovní náčiní? K dispozici je samozřejmě řada mechanických zámků nejrůznějších druhů. Nalijme si ale čistého vína – jejich úroveň zabezpečení zase tak vysoká není, a i amatérský zloděj si s nimi hravě poradí. Revoluci v tomto odvětví přináší český startup se svým chytrým zámkem Pealock 2!

Chytrý zámek Pealock

Mějte své sportovní náčiní pod kontrolou

Pealock 2 navazuje na úspěch první generace a přináší řadu dalších vychytávek. Jedná se o multifunkční elektronický zámek, s jehož pomocí uzamknete nejen kolo či lyže, ale také kočárek, koloběžku, snowboard, skútr a další. Tento parádní společník si zakládá na pohybovém senzoru, integrovaném alarmu a možnosti volání uživateli, což navíc doplňují vychytávky jako GPS lokalizace, notifikace přes celou obrazovku a možnost pojištění vašeho vybavení během pouhých pár sekund.

Jak vůbec Pealock 2 funguje v praxi? Zámek lze uzamknout hned dvěma způsoby – skrze mobilní appku, nebo NFC kartu, která je součástí každého balení. Případně se nabízí i možnost přikoupení NFC klíčenky či náramku. Následně je to už jednoduché. Jakmile zámek zaregistruje pohyb, okamžitě informuje svého vlastníka. Na krátkou vzdálenost prostřednictvím Bluetooth, na větší pak s pomocí GSM signálu, v čemž mu napomáhá vložená SIM karta.

Vysoká odolnost, jednoduchá správa

Zároveň nesmíme zapomenout zmínit parádní odolnost. V pásku jsou totiž zalisována ocelová lanka spolu s vodičem, díky čemuž se zámek nezalekne ani přestřihnutí. Při takovém pokusu se okamžitě spouští alarm a dojde k odeslání notifikace na telefon majitele.

Chytrý zámek Pealock

Tímto se dostáváme i k aplikaci, která slouží pro kompletní správu všech vašich zámků Pealock. Můžete s ní zkontrolovat stav baterie, sílu GSM a GPS signálů, případně nastavit prodlevu alarmu. Stejně tak dokáže zámek lokalizovat a nastavit. Obrovskou výhodou je také možnost pojištění celého vašeho vybavení na pár kliknutí v aplikaci Pealock prostřednictvím ČPP. Toto pojištění bude podstatně cenově výhodnější než ostatní pojištění na trhu.

Ryze český produkt

Chytrý zámek Pealock je ryze českým produktem s vývojem a výrobou v České republice. Poměrně zajímavý je i jeho zrod. Zakladatel firmy se totiž před lety ocitl v nepříliš přívětivé situaci, kdy mu byly odcizeny dražší lyže. Právě tato zkušenost mu vnukla nápad na vytvoření podobného zámku pro ochranu (nejen) sportovního náčiní.

Nová generace Pealock 2 je nyní k dostání s parádní slevou za 4 990 Kč, namísto původních 5 490 Kč! Tímto získáte samotný zámek, napájecí USB-C kabel, SIM kartu s přípravkem a NFC kartu pro odemčení/zamčení. Po boku této novinky se ale stále prodává i první generace Pealock 1. Ačkoliv tento zámek nedisponuje GPS lokalizací, tak i přesto nabízí slušnou míru zabezpečení. Stále je totiž vybaven pohybovým senzorem, integrovaným alarmem a možností volání. Pealock 1 zakoupíte za 3 990 Kč.

Pealock si můžete prohlédnout zde

Dnes nejčtenější

.