Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud máte v plánu přejít na novější iPhone, nebo si jen pořídit některé příslušenství, pak pro vás máme skvělou zprávu. Obchod Dostupný iPhone, který stojí za extrémně oblíbenou slevovou akcí Dostupná Středa, na tento víkend naplánoval další zajímavou slevu. Při této příležitosti totiž můžete ušetřit 10 % na nákupu jakéhokoliv produktu z nabídky. V praxi je to poměrně jednoduché. Nejprve si stačí vybrat, o co vlastně máte zájem, a v košíku už jen zadat slevový kód ve znění „10“ (bez uvozovek). Následně se cena automaticky sníží. Jedná se ale o časově omezenou akci, která platí pouze o víkendu, počínaje pátkem 29. dubna do neděle 1. května (včetně).

Dostupný iPhone: Kvalitní zboží a rozsáhlá nabídka

Obchod Dostupný iPhone se v jablíčkářské komunitě těší nemalé popularitě. Není se vlastně ani čemu divit, jedná se totiž o předního prodejce zánovních a použitých iPhonů, který jako jediný poskytuje 24měsíční záruku i na použité zboží. Zvýšený důraz se přitom klade hlavně na kvalitu prodávaných telefonů. Ty si ještě před zavedením do prodeje prochází rozsáhlým testováním, kdy proškolení technici ověřují jejich 100% funkčnost. Jednotlivé kusy mohou nanejvýš nést známky běžného používání, podle čehož jsou rozřazeny do třech kategorií – A+, A, B+. Jistě také dokáže potěšit velice bohatá nabídka. Na výběr totiž máte od iPhonu 6S až po iPhonu 13 Pro, a je tedy už jen na vás, pro který z nich se rozhodnete.

dostupny iphone sleva 10

Zcela zásadní jsou pak bezkonkurenční ceny, což si ostatně pochvalují i sami zákazníci. Na Googlu se obchod pyšní ohodnocením v podobě 4,8 hvězdiček z pěti, které je tvořeno téměř pětistovkou jednotlivých recenzí. V těch lidé nejčastěji zmiňují právě nízké ceny, rychlost dodání i profesionální přístup ze strany obchodu. Jestliže tedy vybíráte novější iPhone, tak nyní máte perfektní příležitost, jak na nákupu ještě něco ušetřit.

Objevte nabídku obchodu DostupnyiPhone.cz zde

Dnes nejčtenější

.