Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Mezi technologickými fanoušky jsou čím dál více populární laserové gravírovačky, které umožňují personalizaci nejrůznějších produktů (materiálů), do kterých si může každý vypálit co se mu jen zlíbí. Tento segment má ale jeden háček, který může především začátečníky odradit. Laserové gravírovačky totiž nejsou většinou nejlevnější a mnohdy je také složité s nimi vůbec pracovat. Tyto stereotypy ale skvěle bourá firma Ortur s jejich prvotřídním modelem Aufero Laser 2. Oproti první generaci nabízí více možností, větší prostor, avšak i přesto si zachovává svou jednoduchost a nízkou cenu!

O schopnostech tohoto produktu navíc vypovídá i jeho trefný slogan aneb Faster Laser Engraver. Aufero Laser 2 totiž nabízí podstatně rychlejší laserové gravírování, s čímž si hravě poradí i naprostý začátečník. Díky pokročilým technologiím firmy Ortur, která je vyvíjí již několik let, dokáže gravírovačka dosáhnout vyšší rychlostí a podstatně větší stability, což je při práci samozřejmě nesmírně klíčové. Hlavním benefitem je pak již zmiňovaná nízká cena, která startuje na 269,99 dolarech. Pojďme si ale o produktu říct něco víc.

Do jakých materiálů lze gravírovat?

Samozřejmě zcela zásadní otázkou je, do jakých materiálů vlastně s touto kráskou můžete gravírovat. Věřte tomu, že nudit se s ní rozhodně nebudete. Tento kousek si totiž bez sebemenších problémů poradí s gravírováním do dřeva, bambusu, lepenky, plastu, kůže, PCB, hliníku, galvanického pokování a nátěrů kovů. Aby toho nebylo málo, tak samotný laser lze využít i pro chirurgicky přesné řezání. V takovém případě si gravírovačka poradí s lepenkou, netkanou textilií, kůží, (až 6mm) překližkou, (až 10mm) borovou deskou, některými plasty a řadou dalších.

Schopnosti se však mohou lišit podle toho, jaký laserový modul máte. Na výběr je totiž z hned tří možností, mezi které se řadí LU2-2, LU2-4 SF a LU2-4 LF. Druhá možnost je lepší pro gravírování, zatímco třetí (model LU2-4 LF) je s pomocnou tryskou, což je podstatně lepší pro řezání.

Jak použít Aufero Laser 2?

Pojďme si také vysvětlit, jak používání této gravírovačky vlastně vypadá a na co byste určitě neměli zapomenout. V prvním kroku je důležité gravírovačku vůbec poskládat, v čemž vám napomůže stručný manuál. Následně se pokračuje instalací potřebného softwaru na váš počítač. A pak už máte vše ve vlastních rukách. Nyní už je jen na vás, jaký předmět (materiál) se rozhodnete ozdobit, a hlavně je na vás, čím jej vlastně „okořeníte“. Jedinou limitací je vaše fantazie.

aufero laser 2

Proč právě tento model?

Laserová gravírovačka Aufero Laser 2 lehce vystupuje z řady a prakticky okamžitě si dokáže přilákat pozornost, a to ze strany naprostých začátečníků i zkušených uživatelů. Není se vlastně ani čemu divit. Jak již bylo zmíněno výše, jedná se o perfektní řešení pro nováčky ve světě gravírování, kteří rozhodně ocení možnost rychlého složení, instalace a jednoduché realizování vlastních nápadů. Zároveň je na tomto odkazu k dispozici podrobný průvodce. Pokud byste se ale i přesto dostali do úzkých, není nic jednoduššího, než se obrátit přímo na profesionální zákaznickou podporu. Skvělým pomocníkem jsou i sociální sítě. Různé tipy a triky, nápady a ukázky totiž můžete vidět například ve facebookové skupině uživatelů Aufero.

Aufero Laser 2 pracuje s programem LaserGRBL nebo Lightburn, které jsou opět nesmírně jednoduché a poměrně přehledné. Zároveň si rozumí s nejrůznějšími obrázky ve formátech JPG, JPEG, PNG, BMP, SVG a řadou dalších, díky čemuž už jen stačí importovat vašeho favorita a pustit se do jeho ztvárnění na nejrůznějších materiálech – volba je opět jen a pouze na vás.

Samozřejmě v tomto případě nejde jen o vhodný software. Za výsledek totiž zodpovídá primárně hardware, na kterém si výrobce dal skutečně záležet. Maximální rychlost gravírování totiž dosahuje až 15 000 mm/min, avšak ve většině případů, při gravírování jednoduchých obrazců, je běžnou rychlostí 10 000 mm/min.

Ortur posouvá hranice

Firma Ortur, která stojí za touto gravírovačkou Aufero Laser 2, je ve svém oboru skutečným průkopníkem a takzvaným evangelistou. Zaměřuje se totiž na laserové gravírování a řezání, pro které vyvíjí špičkové technologie. Zároveň si ale udržuje přátelskou tvář a všechny své produkty se snaží nabízet v co možná nejjednodušší podobě, díky čemuž umožňuje si například zmiňované gravírování vyzkoušet každému.

Nyní se slevou

Aby toho nebylo málo, tak lze nyní gravírovačku Aufero Laser 2 zakoupit s parádní slevou a řadou dalších bonusů. Až do 10. února totiž běží speciální akce, kdy vás základní model (s laserem LU2-2) vyjde na pouhých 269,99 dolarů namísto původních 329,99 dolarů. Nadále si můžete připlatit za verzi s laserem LU2-4-SF/LF, jejíž běžná cena je 429,99 dolarů, avšak po zlevnění ji lze pořídit jen za 369,99 dolarů.

aufero laser 2

Zároveň první tři lidé, kteří si začátkem dne pořídí tento produkt, dostanou zcela zdarma rotační válec Ortur YRR 2.0 pro válcové gravírování, který běžně stojí 89,99 dolarů. Zkrátka si však nepřijde ani 4. až 6. nakupující. Tito lidé totiž obdrží modul pro nastavení výšky laseru v ceně 69,99 dolarů. Denní bonusy se restují každý den v 9 hodin místního času.

Laserovou gravírovačku Aufero Laser 2 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.