Zavřít reklamu

Představení iPhone 13 již není tajemství. Apple totiž před malou chvílí rozeslal médiím pozvánky, kterými potvrdil, že jedny z nejočekávanějších telefonů letoška představí dle předpokladů v úterý 14. září 2021 od 19:00 našeho času. Po jejich boku by si pak měly svou chvilku slávy užít i nové Apple Watch Series 7, AirPods 3 a samozřejmě celá řada příslušenství. 

Představení iPhone 13

Ačkoliv v pozvánce na tiskovou konferenci, která se bude stejně jako několik předešlých konat jen virtuálně, nenaleznete potvrzení toho, že na ní Apple iPhony 13 představí, vzhledem k tomu, že se jablečné telefony zpravidla v září představují a také k tomu, že podle dostupných informací Apple žádné výrobní problémy související s nimi nepotkaly není nad jejich příchodem nutné polemizovat. Nad čím naopak určitý opar nejistoty visí, je příchod nové generace Apple Watch. Ta by se sice taktéž na konferenci ukázat měla, ale vzhledem k problémům s jejich výrobou existuje stále určitá šance, že je nakonec Apple z tiskovky stáhne a ukáže je až později, jakmile jich bude mít na skladech dostatek a bude je tedy schopen začít bezprostředně poté prodávat. Co se pak týče AirPods, s tím se počítá dlouhodobě, ale jelikož se o něm v posledních týdnech prakticky nemluví,  taktéž jej je potřeba brát s určitou rezervou. 

Představení iPhone 13

Na portálu Letem světem Applem vás příští úterý celou tiskovou konferencí jako již tradičně důkladně provedeme a to jak formou česky psaného živého přepisu, tak i skrze články, které budeme již v jejím průběhu, ale i dlouho po skončení vydávat. Těšit se můžete jak na klasické články oznamovací novinky, tak i na hlubší rozbory, které si vezmou veškeré novinky hezky na paškál a zodpoví vám všechny otázky, které vás v souvislosti s nimi napadnou. Rozhodně nás tedy příští úterý sledujte. Bude to totiž opravdu velkolepá jízda. 

Dnes nejčtenější

.