Zavřít reklamu

Na stránkách LsA vám budeme přinášet tipy na aplikace, které nabízí zajímavé, přehledné a užitečné widgety pro váš iPhone. Tentokrát jsme vybrali aplikace pro záznam stravy, předpověď počasí nebo třeba tvorbu poznámek a seznamů. Pro jistotu připomínáme, že widgety na plochu jsou k dispozici pro iPhony s iOS 14 a novějším.

Ate Food Diary

Pokud si do svého iPhonu zaznamenáváte přijatou potravu a chtěli byste v tomto směru vyzkoušet něco nového, můžete zkusit aplikaci Ate Food Diary. Jedná se o jednoduchý deník, kam kromě klasických záznamů přidáváte také fotografie toho, co jste v průběhu vašeho dne snědli, a své záznamy můžete také sdílet. Součástí aplikace je také několik widgetů, které si můžete přidat na plochu vašeho iPhonu.

Balance: Meditation & Sleep

Potřebujete se uvolnit, chcete se naučit lépe relaxovat, nebo chcete začít dělat něco víc pro zlepšení a zkvalitnění vašeho spánku? Můžete vyzkoušet aplikaci s názem Balance: Meditation & Sleep, která vás nejen naučí meditovat a nabídne vám řadu zajímavých programů, ale dokáže také sledovat váš postup, splnit si vaše cíle, a informovat vás průběžně o tom, jak se vám daří. Aplikace Balance nabízí také widgety na plochu iPhonu s iOS 14 a novějším.

Cheatsheet Notes

V průběhu každého dne nás všechny potkává obrovská spousta věcí, které si musíme po určitou dobu zapamatovat – kódy, telefonní čísla, adresy a řada dalších údajů. Není v lidských silách je všechny udržet v paměti, a v takových chvílích se vám bude hodit aplikace Cheatsheet Notes. Do ní si můžete snadno a rychle poznamenat vše, co potřebujete, a zobrazit si příslušné údaje na přehledných widgetech na ploše vašeho iPhonu.

 

Hey Weather

Aplikace Hey Weather je zaměřená přímo na widgety, nabízející informace o počasí. Nabízí vám bohaté možnosti přizpůsobení a úprav widgetů, samozřejmostí je spolehlivá a aktuální předpověď počasí pro všechny lokality. Hey Weather nabízí obrovskou spoustu widgetů s údaji o aktuálním i nadcházejícím počasí.

MemoWidget

Aplikace s názvem MemoWidget vám umožní vytvářet si nejrůznější widgety s poznámkami, různými seznamy a dalšími typy obsahu, které si můžete libovolně přizpůsobit a umístit na plochu vašeho iPhonu. Budete tak mít vždy dokonalý přehled o všech vašich záznamech, seznamech úkolů a poznámkách, aniž byste kvůli jejich kontrole museli spouštět samotnou aplikaci.

Dnes nejčtenější

.