Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

RunnerGoal

Jak již samotný název napovídá, aplikace RunnerGoal je primárně určena pro vášnivé běžce. S pomocí tohoto nástroje můžete mít skvělý přehled nad vašimi aktivitami, přičemž nechybí ani nálož motivace prostřednictvím sbírání odměn. Zároveň si můžete nastavit i měsíční cíl či sledovat statistiky po každém běhu.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Quick Record Audio Recorder

Hledáte nějakou vhodnou alternativu za nativní Diktafon? Jestli jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na aplikaci Quick Record Audio Recorder, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma. Tento program funguje prakticky stejně a slouží tedy na nahrávání audia. Zároveň vám pomůže s organizací jednotlivých nahrávek, které si můžete i otagovat a mít tak mezi nimi lepší přehled. Samozřejmostí je pak automatická synchronizace skrze iCloud.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MetCount

Dnešní článek si zakončíme aplikací MetCount, která cílí na sportovce věnující se posilování a workoutu. Tento nástroj se po delší době znovu objevil v akci a nabízí hned několik režimů, kdy doslova bude řídit vaše tréninky a pomůže vám tak dosáhnout podstatně lepších výsledků. Samozřejmě vám následně zobrazí i statistiky, které automaticky synchronizuje s nativním Zdravím a Kondicí.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.