Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Rozbilo se vám vaše Apple zařízení a rádi byste jej na opravu dali do co možná nejlepšího servisu? Pak pro vás máme tip na jeden, kterým se rozhodně nespálíte. Je jím konkrétně autorizovaný servis iStores disponující na Slovensku hned třemi servisními středisky a až osmi odběrovými místy, který vám zajistí jak záruční, tak i mimozáruční opravy produktů z dílny Applu, Beats, potažmo příslušenství. 

Jelikož je servis autorizovaný, můžete u něj počítat s tím, že budou všechny opravy v něm provedeny standardizovanými postupy Applu a zejména pak za použití originálních náhradních dílů z jeho dílny. Díky tomu si tak můžete být jisti zachováním plné funkčnosti, kvality a originality vašeho zařízení. Super je pak i to, že například v případě opravy obrazovky jsou ji servisy v Bratislavě, Bánské Bystřici a Košicích opravit de facto na počkání. Stačí jej totiž na pobočku přinést v pracovní den do 15:00 a ještě ten samý den bude k vyzvednutí opravený. 

Apple-autorizovany-servis

Pokud budete potřebovat opravit něco závažnějšího či obecně něco, co si vyžádá více času a vy bez svého zařízení nemůžete například kvůli práci být, určitě vás potěší možnost zapůjčit si po dobu servisování vašeho zařízení náhradní kousek přímo od iStores, který ten váš alespoň na chvíli zastoupí. Zoufat nemusíte ani v případě, že zrovna nemáte peníze na rozhazování. Mnohé opravy si lze totiž domluvit i na splátky. 

Veškeré informace o slovenském autorizovaném servisu iStores naleznete zde

Dnes nejčtenější

.