Zavřít reklamu

Apple provozuje hned několik vlastních služeb, z nichž většina funguje na bázi předplatného. Zmínit můžeme například iCloud,  TV+,  Music či třeba  Arcade. Pravdou je, že si každá z těchto služeb rozhodně svého předplatitele najde, byť tedy  Music je samozřejmě nejpopulárnější. Co se týče  Arcade, tak se jedná o herní službu, v rámci které získáte za malý poplatek přístup k mnoha různým hrám, ve kterých se nenachází žádné reklamy ani další poplatky. Někteří jedinci  Arcade kritizují, jiní jsou zase nadšení.

Jak na iPhone nastavit oznámení pro příchod nových her z  Arcade

Apple v rámci  Arcade neustále oznamuje příchod nových titulů a na většinu z nich, které přijdou již brzy, si můžete v App Store zobrazit jakousi ukázku, ve které se o hře dozvíte více. Pokud se vám nějaká hra zalíbí, tak si navíc můžete aktivovat oznámení, které vám přijde tehdy, jakmile Apple hru vypustí pro veřejnost. Díky tomu budete v obraze a ihned konkrétní hru budete moci stáhnout a začít hrát. Postup pro aktivaci tohoto oznámení je následující:

  • Prvně je nutné, abyste se na vašem iPhonu přesunuli do nativní aplikace App Store.
  • Jakmile tak učiníte, tak v menu ve spodní části obrazovky klepněte na záložku Arcade.
  • Dále se ujistěte, že se nacházíte na domovské obrazovce této služby.
  • Nyní sjeďte o kus níže, dokud nenarazíte na sekci s názvem Již brzy.
  • Zde se nachází veškeré tituly, kterých se v  Arcade dočkáme již brzy.
  • Jakmile najdete titul, který se vám líbí, tak u něj klepněte na tlačítko Oznámit mi.
  • Po chvilce se zobrazí, že jakmile bude hra k dispozici, tak dostanete oznámení.

Pomocí výše uvedeného způsobu lze tedy v  Arcade nastavit, aby vám přišlo oznámení tehdy, jakmile bude vybraný připravovaný titul k dispozici. Abyste si tyto tituly mohli zahrát, tak je nutné, abyste samozřejmě měli  Arcade předplacené – vychází na 139 korun měsíčně. Oznámení na příchod nového titulu do  Arcade si však můžete nastavit i v případě, že předplatné aktivní nemáte. Pokud byste chtěli upozornění na příchod některého z titulů deaktivovat, tak se vám to nepodaří. Jakmile upozornění jednou zapnete, tak už jej nevypnete.

Dnes nejčtenější

.