Zavřít reklamu

Timelime – Time tracking

Hledáte nějakou aplikaci, s jejíž pomocí byste mohli detailně monitorovat vámi odpracovaný čas? V takovém případě byste neměli přehlédnout dnešní akci na program Timelime – Time tracking, s jehož pomocí si čas zároveň můžete i vizualizovat. Jedná se o perfektní řešení pro freelancery, studenty a další, pro které jsou tyto informace klíčové.

  • Původní cena: 499 Kč (Zdarma)

SideNotes

Zakoupením aplikace SideNotes získáte parádní nástroj, s jehož pomocí si můžete zapisovat nejrůznější poznámky a poměrně rychle a jednoduše s nimi pracovat. Tyto poznámky se totiž nacházejí na straně displeje a zobrazit si je můžete jen v případě, kdy je skutečně potřebujete.

  • Původní cena: 499 Kč (349 Kč)

Cursor Pro

Aplikace Cursor Pro je určena především pro prezentující, studenty, učitele a ostatní, kteří potřebují zvýraznit při samotném prezentování svůj kurzor. Tento nástroj se totiž přesně o tohle dokáže parádně postarat. Jak to ve finále vypadá a jak nástroj funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

AnyMP4 MP4 Converter

Jak už samotný název napovídá, s pomocí aplikace AnyMP4 MP4 Converter můžete kdykoliv převádět videa v nejrůznějších formátech. Tento nástroj si konkrétně poradí s MOV, MKV, MTS, M2TS, MXF, AVI, WMV, M4V, FLV a nezalekne se ani 4K videa. Výhodou je, že umožňuje například i převod DVD do formátu MP4 a řadu dalších.

  • Původní cena: 779 Kč (649 Kč)

Plague Inc: Evolved

Po delší době do akce znovu zamířil nesmírně populární titul Plague Inc: Evolved. V této hře vidíte mapu světa, přičemž hrajete například za virus, bakterii, plíseň a další. Vaším úkolem tedy je, abyste postupně infikovali každého člověka a postarali se o jeho kompletní zničení. To ale nepůjde tak hladce. Lidé hrozbu mnohdy dokážou včas identifikovat a následně je už jen na vás, zdali zvládnete zpomalit vývoj léku a uspět.

  • Původní cena: 14,99 € (5,99 €)

Dnes nejčtenější

.