Zavřít reklamu

Zamilovali jste si iPhone X, který Apple představil vloni v září na pódiu Divadla Steva Jobse, již na první pohled? Ani se vám nedivím. I my v redakci jsme představení tohoto prémiového telefonu sledovali s obrovským údivem a to i přesto, že jsme o něm v předchozích měsících velmi intenzivně psali. Tento telefon, na kterém Apple pracoval podle svých slov spoustu let, je totiž v mnoha ohledech skutečně revoluční a jen těžko byste hledali mezi milovníky Applu fanoušky, kteří by jím pohrdli. Jediná vada na kráse však může být pro mnohé z nich jeho cena, která se u většího 256GB modelu pohybuje lehce pod hranicí 35 tisíc. Díky akci, kterou jsme pro vás ve spolupráci s Alza.cz přichystali, však deset z vás při koupit tohoto prémiového telefonu výrazně ušetří.

Vraťme se ale ještě chvíli k samotnému iPhonu X. Přestože věřím, že o něm jakožto skalní fanoušci Applu víte prakticky vše, rozhodně se sluší některé jeho vlastnosti krátce zrekapitulovat. iPhone X se totiž jako první z jablečných telefonů chlubí skvělým OLED displejem, který je již na první pohled ostřejší, živější a daleko lépe si poradí i s podáním černé barvy než jeho LCD předchůdci. Displej tvoří de facto celou přední stranu telefonu, kvůli čemuž musel Apple odstranit ikonické kulaté tlačítko s Touch ID. Na škodu tento krok však rozhodně není. Ovládání gesty, ke kterému se musel Apple po odstranění Home Buttonu uchýlit, je totiž opravdu velmi intuitivní a autentizační systém Face ID je mnohonásobně spolehlivější než Touch ID. Za zmínku ale rozhodně stojí i duální fotoaparát, díky kterému lze pořizovat opravdu parádní fotografie, či vymodlená podpora bezdrátového nabíjení, kterou se může krom “desítky” pochlubit i iPhone 8 a 8 Plus. Neměli bychom však zapomenout ani na srdce telefonu, čip A11 Bionic. Ten je totiž opravdu neuvěřitelně výkonný a zaručí vám, že se váš nový iPhone pěkných pár let v žádném případě nezadýchá. 

Pokud jste si tedy již v minulosti na iPhone X brousili zuby, je pro vás dnešek šťastným dnem. Jak už jsem totiž psal v úvodu, máme pro deset z vás slevový kód, po jehož zadání ušetříte při nákupu jakékoliv barevné varianty iPhonu X ve verzi 256GB krásné 3000 korun. Alza vám navíc k telefonu přibalí i bezdrátovou nabíječku a silikonový obal, za což byste v opačném případě zaplatili dohromady téměř další dva tisíce korun. 

Sleva 3000 Kč se vám při objednání iPhonu X 256GB odečte po zadání kódu LSAAPPLEIPHONEX , přičemž platí pro prvních deset objednávek. Platí tedy jednoduché pravidlo, že kdo dřív přijde, ten dřív mele (v tomto případě tedy spíš šetří ?) 

Abyste se vyvarovali případných problémů při objednávce, připravila si pro vás Alza speciální stránku, na které shrnuje veškeré podmínky této marketingové akce. Veškeré informace o ní můžete nalézt zde.

Pokud byste nevěděli, kam se slevový kód vkládá, využijte malé nápovědy v této galerii: 

iPhone X packaging FB

Dnes nejčtenější

.