Zavřít reklamu

Tiny Calendar Pro

Jestliže hledáte nějakou vhodnou a spolehlivou alternativu k nativnímu Kalendáři, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Tiny Calendar Pro. Tento program se vyznačuje přívětivým, a především tedy jednoduchým uživatelským prostředím, kdy od sebe můžete elegantně oddělit jednotlivé události a mít tak nad vším skvělý přehled.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

V for Wikipedia

Internetovou encyklopedii pravděpodobně nikomu představovat nemusíme. Jedná se o skvělou studnici vědomostí, která už doslova dokázala zachránit krk (nejen) nejednomu studentovi. Aplikace V for Wikipedia představuje parádního klienta pro tuto síť, díky čemuž si můžete kdykoliv procházet zajímavá témata a učit se nové věci.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

DRAGON QUEST IV

Milovníkům RPG by neměla uniknout dnešní nabídka na oblíbenou hru DRAGON QUEST IV, ve které na vás čeká rozsáhlý příběh s ještě větším světem. Čeká na vás spousta nejrůznější překážek, bitev a hlavolamů, se kterými si budete muset postupně poradit.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Nuclear Strike Bomber

V zajímavé akční hře Nuclear Strike Bomber se ocitnete v situaci, kdy je trh s nejrůznějšími zbraněmi doslova zahlcen. Vaším úkolem přitom bude zastavit vaši konkurenci, abyste se vy mohli chopit pozice naprostého lídra a ovládli tak zmiňovaný trh. Titul nabízí hned několik různých úrovní a řadu úkolů.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Crazy Album-Pro-Comic face

Zakoupením aplikace Crazy Album-Pro-Comic face si přijdete na parádní nástroj, se kterým dokážete zažít spoustu srandy. Tento program totiž úzce spolupracuje s umělou inteligencí, díky čemuž dokáže snadno a rychle upravit tváře na samotných fotografiích. Jak to celé vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Assassin’s Creed Identity

Jestliže se řadíte mezi hráče, tak herní sérii Assassin’s Creed pravděpodobně velice dobře znáte. Tento akční zážitek si můžete užít i na vašem iPhonu a iPadu prostřednictvím hry Assassin’s Creed Identity. V tomto RPG se vrhnete do období italské renesance očima takzvaného „asasína,“ kdy budete plnit nejrůznější mise, přičemž odhalíte obrovské tajemství.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Absolute Drift

Pokud máte rádi auta a jízdu bokem, tak byste se měli přinejmenším podívat na aplikaci Absolute Drift. V této hře se zhostíte role řidiče automobilu a vaším úkolem bude trénovat vaše zkušenosti v driftu. Konkrétně na vás čeká 6 unikátních vozidel, 3 herní režimy a hodiny zábavy. Titul navíc podporuje MFi ovladače.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.