Zavřít reklamu

Patříte-li mezi naše čtenáře a milovníky Applu, tak už vám zajisté nemusíme nijak připomínat datum a čas konání letošního prvního Apple Eventu. Pokud jste však tyto informace ještě nezaznamenali, tak pro připomenutí se letošní první konference Applu bude konat již 20. dubna 2021, a to klasicky od 19:00. Pro jablečné nadšence se tak z tohoto obyčejného dne stal takový malý svátek. Dočkat bychom se měli představení především hardwarových novinek – konkrétně se mluví hlavně o iPadu Pro a AirTags. Ve hře je však například také nová generace Apple TV, iMacy s čipy Apple Silicon či AirPods 3. generace, potažmo AirPods Pro 2. generace.

Kdy, kde a jak sledovat jarní Apple Event

Stejně jako v případě všech jiných Apple Eventů jsme si pro vás i nyní připravili návod, pomocí kterého se dozvíte, jak můžete ten letošní s názvem Spring Loaded sledovat. Postupem času se způsoby sledování na všech zařízeních, i těch nejablečných, změnily a zjednodušili. Aktuálně totiž můžete z jakéhokoliv zařízení celý Apple Event sledovat z platformy YouTube – a nepotřebujete k tomu nic navíc, tedy kromě internetového připojení. Ať už se tedy chystáte letošní první konferenci od Applu sledovat na iPhonu, iPadu, Macu, MacBooku, Apple TV, počítači s Windows či na Androidu, tak je postup naprosto stejný. Stačí, abyste se pomocí tohoto odkazu přesunuli na živý přenos na YouTube. Aktuálně se na stránce se živým přenosem zobrazuje pouze grafika konference , jakmile pak 20. dubna nastane sedmá hodina večerní, tak se přenos automaticky spustí.

Apple Event můžete sledovat zde

spring loaded

Živý přenos je samozřejmě v angličtině. Pokud ale máte s tímto jazykem problémy, tak se nemusíte ničeho obávat. I nyní pro vás máme nachystaný živý přepis v češtině, ve kterém se jednoduše dozvíte to nejdůležitější. A pokud Apple Event sledovat nechcete, anebo na něj bohužel nemáte čas, tak ani v tomto případě nezoufejte. Před, během a i po konferenci vás totiž budeme neustále zásobovat články, ve kterých se o novinkách dozvíte mezi prvními. Vzhledem k neustále aktuální koronavirové situaci se i tento Apple Event koná pouze online, bez fyzické účasti médií a novinářů. Tak jako tak se ale konference bude pro online diváky odehrávat z Apple Parku z Divadle Steva Jobse. Pokud nechcete zapomenout, tak si konferenci můžete pomocí tohoto odkazu přidat do kalendáře. Bude nám ctí, pokud se rozhodnete Apple Event Spring Loaded sledovat s námi!

Dnes nejčtenější

.