Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Account Tracker

Praktická aplikace Account Tracker vám dokáže vcelku efektivně pomoct se správou vašich financí. Tento nástroj totiž monitoruje všechny vaše výdaje a příjmy, díky čemuž přehledně uvidíte, za co a kolik utrácíte a kde by se dalo případně ušetřit. Jak program vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Crazy Run

Jestliže hledáte nějakou jednoduchou a oddechovou hru, tak byste rozhodně neměli promeškat dnešní akci na titul Crazy Run. V této hře se totiž zhostíte role parkour běžce, kdy poběžíte skrz městem a budete se muset vypořádat s nejrůznějšími překážkami. Cílem je, abyste posbírali co možná největší skóre.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

PropFun Pro – magic camera

Stažením aplikace PropFun Pro – magic camera získáte parádní nástroj, se kterým si dokážete užít spoustu zábavy. Tento nástroj se totiž konkrétně dokáže postarat o tvorbu vtipných koláží, ke kterým vám navíc nabídne notnou dávku nejrůznějších, srandovních filtrů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MudRunner Mobile

Pokud máte rádi výkonné automobily v extrémních podmínkách, zbystřete. Zlevnění se totiž dočkala hra MudRunner Mobile, kde se stanete řidičem jednoho z těchto vozidel a vydáte se na průzkum do nepopsatelných podmínek. Konkrétně na vás čeká 15 obsáhlých map a 16 vozidel.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

MetaBrush

S pomocí aplikace MetaBrush můžete snadno a rychle proměnit vaše fotografie do podoby uměleckých děl. Program je vybaven třiceti skvěle zpracovanými filtry a z obrázků tak dokáží udělat parádní malby. Samozřejmě ani nechybí možnost lehkých úprav za pomocí štětců a podobně.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.