Zavřít reklamu

Komerční sdělení:  Sháníte skvěle padnoucí bezdrátová sluchátka ideální pro sport, ale nechce se vám investovat do relativně drahých Beats Powerbeats Pro? Pak pro vás máme tip na super řešení vašeho “problému”. Sluchátka ve stylu Powerbeats Pro totiž začala nedávno prodávat pod svým brandem AlzaPower prodávat i tuzemská Alza – a co víc, za méně než 1000 Kč. Dovolit si je tak bude moci prakticky každý. 

Sluchátka se vyznačují speciálním ušním mostíkem, díky kterému jsou na hlavě skvěle fixována a nehrozí tak jejich pád na zem. Mezi další benefity pak patří velmi solidní výdrž baterie na jedno nabití dosahující 5,5 hodin (v kombinaci s nabíjecím pouzdrem pak 25,5 hodin), kvalitní zvuk, Bluetooth ve verzi 5.0 či odolnost IPX5 – tedy proti tryskající vodě. Jako skvělá se ale jeví třeba i hmotnost, podpora hlasových asistentů či ovládací prvky implementované přímo na sluchátkách umožňující přepínání hrajících skladeb či přijímání hovorů. Zkrátka a dobře, jedná se o velmi zajímavého parťáka nejen na sport. 

Zatímco za Powerbeats Pro si Apple účtuje 6699 Kč, za AlzaPower BENDERS zaplatíte pouhých 990 Kč, což je cena, která předurčuje sluchátka k naprosto vynikajícím prodejům. Pokud tedy podobný produkt hledáte, určitě dejte sluchátkům z dílny Alzy šanci. 

AlzaPower BENDERS můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.