Zavřít reklamu

S blížícím se představením nové generace sluchátek AirPods přichází další a další zajímavé úniky, které nám tuto novinku detailně poodhalují. Jeden takový se před malou chvílí objevil na čínské obdobě amerického Twitteru – tedy na sociální síti Weibo. Jedná se konkrétně o video, které údajně zachycuje pravé AirPods 3. generace a to ve stavu, ve kterém je bude Apple distribuovat jeho uživatelům.

Video, které si můžete pustit přes odkaz níže zachycuje sluchátka i s jejich nabíjecí krabičkou, ze které je následně jedno vyjmuto a přiblíženo detailněji. Na telefonu v pozadí je pak vidět vyjetí připojovací animace, která je však dle všeho jen provizorní, jelikož zobrazuje AirPods Pro. Totéž v bledě modrém se pak dá říci i o zobrazovaném názvu AirPods 3th – takto se totiž sluchátka určitě jmenovat nebudou, tedy minimálně ne v animaci. V té je totiž Apple pojmenuje zcela určitě jednoduše jako „uživatelovy“ AirPods, jako je tomu i v současnosti. Na svém obchodu je však bude zcela určitě označovat jako AirPods 3. generace, jelikož i předešlou verzi označuje podobným způsobem. Zapomeňte tedy na veškeré spekulace typu AirPods Pro Lite či AirPods Lite, jak se v uplynulých měsících šuškalo.

Video si můžete pustit zde

Kdy přesně se odhalení nových AirPods dočkáme je bohužel v tuto chvíli stále zahaleno tajemstvími. Ještě donedávna se sice s jejich představením počítalo už na konci března, ale podle nových informací nakonec Apple jejich odhalení odsunul a to možná až na třetí čtvrtletí letoška. Jasněji budeme nicméně mít až v následujících týdnech a měsících, které zcela určitě další úniky informací přinesou.

Dnes nejčtenější

.