Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je to nový týden a s ním i nová sleva pro vás u našeho partnera Mobil Pohotovost. I tentokrát spadla cena zlevněného produktu o velmi slušnou částku, díky čemuž pro vás bude zcela určitě velmi lákavý – tím spíš, když se jedná o topy model v rámci své cenové kategorie. Řeč je tentokrát o chytrém robotickém vysavači Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential, který nyní můžete díky slevovému kódu lsa získat o 500 Kč levněji. 

Nebaví vás už luxovat tradičním způsobem? Pak pro vás máme super tip, jak to změnit. Řešením je robotický vysavač, který dokáže vysát a vytřít za vás. Jedním takovým kouskem je i. Mi Robot Vacuum-Mop z dílny Xiaomi, který se pyšní jak skvělým čistícím výkonem, tak i líbivým designem, velmi slušnou výdrží na jedno nabití, skvělými rozměry, které mu umožňují vysát i na špatně přístupných místech a v neposlední řadě i skvělý design. U vysavače dále potěší tři filtrační vrstvy, díky kterým je schopen uklidit i mikroskopická znečištění. 

Běžná cena robotického vysavače Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential je 4490 Kč, díky slevovému kódu lsa jej však můžete získat o 500 Kč levněji – tedy za 3990 Kč.

Vysavač můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.