Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud vám chybí ještě nějaký suprový dárek pod stromeček a myslíte si na něco praktického, co obdarovaný bezpochyby využije a ještě mu ušetří spoustu času a nervů, máme pro vás pár tipů na bezva dárky pro chytrou domácnost. 

Chytrý úklid bez námahy s Xiaomi

Robotické vysavače zažívají svůj velký boom. Postupně na ně přecházejí i ti, kteří jim zpočátku vůbec nevěřili. Robotické vysavače od Xiaomi jsou ultravýkonné stroje, které nejen vysávají, ale i vytírají, a jejich práci můžete sledovat v aplikaci třeba z kanceláře. Pak už stačí jen přijít do perfektně uklizeného domova a užívat si čas s rodinou. Absolutně nejvíce se vyplatí oblíbený Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU, ke kterému získáte i vyprazdňovací stanici v hodnotě téměř 6 tisíc zcela zdarma.

Robotické vysavače Xiaomi:

Kamery zabezpečí dům, byt nebo zahradu

Předraženým alarmům a kamerovým zabezpečením vyrostla na trhu obří konkurence v podobě IP kamer. Jsou mnohonásobně levnější, fungují na wifi, a vy tak můžete kdykoliv v aplikaci zkontrolovat, co se zrovna doma nebo na zahradě děje. Jsou schopné detekovat pohyb a zvuk a zasílat na váš mobilní telefon notifikace o detekcích. Vy tak máte absolutní přehled. 

IP kamery Xiaomi: 

Autocam_lamax

Péče o miminko, vaše zdraví a bezpečnost

Pokud někdo ve vašem okolí čeká v následujícím roce potomka, rozhodně je potěšíte chůvičkou. TrueLife NannyCam H32 se stala produktem roku a zároveň je i TOP 1 produktem na Heurece. Chůvička TrueLife NannyCam R7 Dual Smart je zase dodávána v balení s rodičovskou jednotkou. Její výhodou je, že rodiče své miminko můžou sledovat na externí obrazovce, a svůj mobilní telefon tak využívat bez omezení. Mezi další top výběr se dostaly i autokamery, chytré váhy nebo třeba sonické zubní kartáčky. Mrkněte na ně.

TOP produkty TrueLife, TrueCam a Lamax:

Truelife_Nanny

Dnes nejčtenější

.