Zavřít reklamu

Brousili jste si letos zuby na výrazněji vylepšený iPhone SE? Pak pro vás máme špatnou zprávu. Pokud totiž letos Apple nějaký model SE představí, bude se jednat maximálně o větší verzi loňské generace, nikoliv však o zcela novou “es éčkovou” řadu. Tu má mít totiž v plánu alespoň podle zdrojů analytika Ming-Chi Kua představit až příští rok s několika pěknými vylepšeními. 

Hlavní zbraní iPhonu SE 3. generace má být podle Kua podpora 5G sítí, které se stanou v následujících letech zcela běžnou součástí našich životů. Těšit se též samozřejmě můžeme na nasazení výkonnějšího procesoru – pravděpodobně pak toho, který bude tepat v iPhonech 13. Co se pak týče designu, Apple možná trochu překvapivě nesáhne po těle některého z bezrámečkových iPhonů jako například X či XS, ale opět vsadí na rámečkovou klasiku ve formě těla pro iPhone 8. Konzervativnější jablíčkáři tak budou mít určitě důvod k radosti. 

V jakém měsíci k představení “es éčka” dojde sice Kuo zatím neví, jeho zdroje jsou nicméně přesvědčeny o tom, že se tak stana v první polovině roku. Jako nejpravděpodobnější termín se proto jeví opět březen, jelikož právě v tomto měsíci ukázal Apple i iPhony SE 1. a 2. generace. Vše však může být samozřejmě ještě úplně jinak – záležet totiž velmi pravděpodobně bude na celé řadě okolností v čele se situací ve světě zapříčiněnou pandemií koronaviru. 

Dnes nejčtenější

.