Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PhotoPhix

Chtěli byste nějakým způsobem upravit vaše fotografie a obecně je tak vylepšit? S tímto by vám mohla pomoci praktická aplikace PhotoPhix, s jejíž pomocí budete moci na snímky použít nejrůznější samolepky, cliparty, přidat do nich text, upravit barvy, sáhnout po nejrůznějších efektech a řadu dalších.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Extreme Calendar

Jestliže hledáte nějaké kvalitní alternativní řešení k nativnímu Kalendáři, zbystřete. Dnes se totiž v akci objevila parádní aplikace s názvem Extreme Calendar. S pomocí tohoto nástroje si můžete vést přehledné informace o všech vašich událostech, využívat jednotlivé připomínky a akce kategorizovat pomocí barev.

  • Původní cena: 249 Kč (99 Kč)

Beholder

Pokud momentálně hledáte nějakou hru, která by vás po dlouhé době dokázala uchvátit a ihned zaujmout, tak byste rozhodně neměli přehlédnout titul Beholder. V této hře se totiž ocitnete v dystopické budoucnosti, kdy totalitní režim státu kontrole každý aspekt veřejného i osobního života občanů. Vy se přitom ocitnete v roli majitele činžovního domu, kdy pro stát budete muset špehovat, odposlouchávat a donášet na vaše sousedy. Zdali budete dodržovat tento úkol, nebo se rozhodnete pro jiný scénář, je už jen a pouze na vás.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

This Is the Police

Další skvělá hra, která dnes zavítala do akce, je This Is the Police. V tomto titulu se vydáte do světa plného podvodů, zločinu, korupce, různých intrik a podobně. Sami se přitom zhostíte role policejního šerifa a povedete celý oddíl. Problém je ale v tom, že máte před důchodem a potřebujete si vydělat balík peněz na důstojné stáří. Mezi vaše úkoly se bude řadit vyšetřování jednotlivých případů, vyslýchání podezřelých a případné zatýkání. Zdali budete poctivým šerifem, nebo si jednou za čas nějaký ten úplatek neodpustíte, je opět na vás. Hlavní však je, abyste za 180 dní vydělali půl milionu dolarů.

  • Původní cena: 179 Kč (79 Kč)

Crystal Text

V případě některých fotografiích může přijít náramně vhod, když do nich přidáte nějaký vhodný textový úryvek. S tímto vám dokáže skvěle pomoci aplikace Crystal Text, díky které do snímků můžete přidat takzvaný krystalizovaný text s nejrůznějšími efekty a styly. Jak program funguje a jaké jsou jeho možnosti si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

AVR X PRO – Voice Recorder

Zakoupením aplikace AVR X PRO – Voice Recorder získáte parádní nástroj, který vám dokáže hravě nahradit nativní Diktafon. Tento program je tedy určen k nahrávání audio souborů, které vzápětí automaticky synchronizuje skrze iCloud, a zároveň vám poslouží jakožto správce těchto záznamů.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Geography: learn the world map

Chtěli byste zlepšit své zeměpisné znalosti? Pokud například přesně nevíte, kde se nachází Zimbabwe, Ekvádor a podobně, tak byste rozhodně neměli přehlédnout slevu na aplikaci Geography: learn the world map. Tento nástroj vás hravou formou otestuje a naučí vás nejen polohu států, ale také důležitých měst.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.