Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Když se řekne tablet, takřka každému se okamžitě vybaví iPad z dílny Applu. iPady jsou totiž beze sporu suverénně těmi nejikoničtějšími tablety minulosti, současnosti a takřka 100% i blízké budoucnosti. Pokud byste si jím chtěli udělat radost i vy, máte nyní na iStores.sk jedinečnou možnost. 

Na iStores.sk nyní můžete zakoupit všechny iPady na splátky bez jakéhokoliv navýšení a akontace, díky čemuž se tak stávají dostupnějšími než kdykoliv předtím. Studenti a učitelé jej pak můžou získat o 6 % levněji díky studentské slevě, což se určitě vyplatí – tím spíš, když jsou iPady velmi dobrými společníky pro studium i zábavu a v posledních letech dokonce i takřka plnohodnotnými alternativami ke klasickým laptopům. Skvělé je u nich navíc i to, že si k nim lze dokoupit celou řadu nejrůznějšího příslušenství a tím si je tak přizpůsobit k obrazu svému. Na mysli máme jak nejrůznější obaly, tak třeba i Apple Pencil, klávesnice, redukce a tak podobně. To vše se přitom dá nyní na iStores.sk sehnat za speciální ceny. 

Pokud se pro nákup iPadu na iStores.sk rozhodnete, můžete si při koupi stroje nad 500 € těšit na dárkovou poukázku v hodnotě 25 € na další nákup. Potěší ale určitě i doprava zdarma při nákupu nad 50 € či možnost vyzvednout produkt na některých pobočkách iStores.sk osobně do 60 minut po jeho objednání – tedy je-li skladem. 

iPady můžete na iStores.sk zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.