Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je to nový týden a s ním i nová sleva pro vás u našeho partnera Mobil Pohotovost. I tentokrát spadla cena zlevněného produktu o velmi slušnou částku, díky čemuž pro vás bude zcela určitě velmi lákavý – tím spíš, když se jedná o topy model v rámci své cenové kategorie. Řeč je tentokrát o iPhone 12 mini, které můžete díky našemu slevovému kódu lsa získat ve všech barvách a úložných velikostech o 1000 Kč levněji. Ale pozor, slevu může využít jen 10 z vás.

Přestože je iPhone 12 mini nejmenším vloni představeným iPhonem, za hardwarově slabého drobečka v žádném případě neplatí. Nabízí totiž stejnou hardwarovou výbavu jako jeho 6,1″ bratříček a velmi se podobá i modelům z řady Pro. To jinými slovy znamená, že se u něj můžete těšit na parádní hranatý design, skvělý OLED displej, Face ID či podporu 5G sítí, které se začínají ve světě čím dál více prokousávat. Svými velmi kompaktními rozměry pak potěší iPhone 12 mini i ty uživatele, kteří mají menší ruce a ovládání větších telefonů jednoruč jim tak dělá problémy.

Na veškeré nové iPhony 12 mini na Mobil Pohotovosti můžete nyní se slevovým kódem lsa  získat slevu 1000 Kč. Ale pozor, jak již bylo zmíněno výše, akce plat pouze pro prvních 10 z vás.

iPhone 12 mini můžete zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.