Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

PXL – mosaic art

Stažením aplikace PXL – mosaic art získáte parádní nástroj, který dokáže v okamžiku předělat vaše fotografie do podoby mozaiky. Tímto způsobem tak můžete samotné vzpomínky proměnit do velice zajímavé podoby a případně si výsledek uchovat či jej rovnou sdílet s vašimi nejbližšími.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Titan Quest HD

Akční hra Titan Quest HD potěší především milovníky RPG. V této hře totiž zakusíte tu pravou mytologii, kdy se budete potýkat s nelehkých úkolem. Titáni totiž uprchli ze svého vězení a vydali se na pekelné ničení planety Země. Problém je v tom, že bohové si s nimi nedokáží sami poradit, a přesně proto leží osud lidstva doslova ve vašich rukách. Zvládnete to?

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Single Origin 2 – Coffee Timer

Jestliže se řadíte mezi milovníky kávy, zbystřete. V takovém případě by vám rozhodně neměla chybět aplikace Single Origin 2 – Coffee Timer, která vás provede kompletní přípravou těch nejrůznějších druhů kávy. Následně můžete jednotlivé recepty sami hodnotit a podobně.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Townsmen Premium

Ve strategické hře Townsmen Premium před vámi bude ležet ne tak zrovna jednoduchý úkol. Budete totiž muset vybudovat svou vlastní vesničku, která se bude postupně rozrůstat. Vaším úkolem je také zajistit správně fungující ekonomiku a spokojené občany. Přesně proto se nevyhnete například sběru různých surovin, farmaření, stavění tržišť a podobně. Zároveň vás mohou kdykoliv napadnout banditi, a proto je nutné zapracovat i na obraně.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Wallpapers A9

Koukáte se již delší dobu po nějaké nové vhodné tapetě, ale stále jste nenašli tu pravou? S tímto problémem by vám možná mohla pomoci aplikace Wallpapers A9, která obsahuje rozsáhlou kolekci s různými tapetami. Stačí si tedy jen vybrat a prakticky máte hotovo.

  • Původní cena: 199 Kč (25 Kč)

Attendance (For Students)

Aplikace Attendance (For Students) cílí primárně na studenty a ve zkratce by se dalo říct, že se jedná o velice jednoduchý a praktický nástroj pro správu vaší školní docházky. V rámci tohoto programu si můžete kompletně organizovat vaše týdenní aktivity, nastavit si limity na jednotlivé předměty a mít tak nad vším okamžitě přehled.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Lifetime Premium VPN PRO

V dnešní době internetu je nesmírně důležité si chránit svoje soukromí. S tím si naštěstí dokáže do jisté míry poradit šifrování připojení za pomocí takzvané VPN. Zakoupením aplikace Lifetime Premium VPN PRO získáte parádní VPN, která dokáže anonymizovat vaše prohlížení a její obrovskou výhodou je, že za ni stačí zaplatit jen a pouze jednou.

  • Původní cena: 699 Kč (399 Kč)

Dnes nejčtenější

.