Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

DayCost Pro – Personal Finance

Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat a rozhodně není na škodu mít po ruce nějakého praktického pomocníka. Tím může být i aplikace DayCost Pro – Personal Finance. Program si totiž poradí s monitorováním všech vašich výdajů, díky čemuž nad nimi získáte lepší přehled.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Unit Converter Pro HD

Jak již samotný název napovídá, aplikace Unit Converter Pro HD vám dokáže posloužit jakožto nástroj pro převod napříč nejrůznějšími jednotkami. Program je navíc rozděluje do třiceti kategorií a konkrétně si poradí s více než 700 jednotkami. Samozřejmě ani nechybí podpora tmavého režimu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

iFinance 4

Další aplikace, která vám dokáže pomoci se správou vašich osobních financí a naučí vás pracovat s rozpočtem, je iFinance 4. Tento nástroj se pyšní skvělým uživatelským prostředím a opět slouží pro monitorování výdajů a příjmů. Následně vám dokáže vykreslit parádní grafy a další zprávy.

  • Původní cena: 229 Kč (99 Kč)

Flip Clock Pro – digital clock

Stažením aplikace Flip Clock Pro – digital clock získáte jednoduchou utilitu pro zobrazování času. Dalo by se říct, že vám tento program konkrétně nabídne dva režimy. Dokáže fungovat jako Always on displej, nebo si jej můžete připnout na plochou v podobě widgetu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

MobileFamilyTree 9

Zajímala vás někdy historie vašeho vlastního rodu, případně kam až sahá? V takovém případě by vás mohla zabavit aplikace MobileFamilyTree 9, s jejíž pomocí si můžete vytvářet svůj vlastní rodokmen. Vše přitom můžete doplnit o řadu informací a fotografií pro lepší přehlednost.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

Pin Points Distance Calculator

S pomocí aplikace Pin Points Distance Calculator dokážete v okamžiku vypočítat vzdušnou vzdálenost mezi různými světovými body. Tímto způsobem můžete zjistit, jak daleko od vašeho domu se nachází například New York, Moskva, nebo třeba rovnou Severní pól.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Storm Rush

Jestliže hledáte nějakou parádní a zábavnou hru, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul Storm Rush. V této hře si totiž vyzkoušíte extrémní rychlost a vaším úkolem bude ji co možná nejlépe ovládnout. Zároveň se při hraní budete muset vyhýbat věžím, což vám v dané rychlosti dokáže natropit spoustu potíží.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.