Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoce se nezadržitelně blíží a dělí nás od nich pouze něco málo přes dva týdny. Přesně proto bychom neměli otálet a řádně se na ně připravit. Jestliže ve svém blízkém okolí máte nějakého vášnivého jablíčkáře a doposud jste pro něj nesehnali dárek, nebo zkrátka hledáte něco pro sebe, tak pro vás máme parádní řešení. Nákupem v novém e-shopu appleguru.cz totiž rozhodně neprohloupíte!

appleguru.cz transparent

Nakupujte v novém e-shopu appleguru.cz

Appleguru.cz je na českém trhu již několik let a konkrétně se jedná o renomovaný servis se stovkami spokojených zákazníků. Nedávno se navíc rozhodli otevřít si svůj vlastní e-shop, kde mimo nových produktů také prodávají zánovní a použité zboží, které je ale plně funkční, technicky prověřené a podstatně levnější. Jablíčkáře tak můžete potěšit nákupem jablečného telefonu, Macu či nejrůznějšího příslušenství. Aktuálně na e-shopu navíc stále běží slevy z nákupního svátku Black Friday, díky čemuž můžete ušetřit až 45 %.

Široký sortiment, nízké ceny!

Co je ale na obchodu bezesporu nejlepší, jsou samotné nízké ceny. Pro příklad si můžeme uvést například velice populární iPhone 6S s 32GB úložištěm, který je běžně k dostání za necelých 8 tisíc korun, ale nyní si jej můžete pořídit za bezkonkurenční 4690 korun. Rozsáhlý výběr si poté máte možnost vychutnat i u samotného příslušenství, kde si dokážete vybrat z nejrůznějších kabelů a redukcí, sluchátek, reproduktorů, držáků, externích baterií, ochranných fólií a tvrzených skel, obalů, krytů a pouzder, autonabíječek a reproduktorů.

Kvalitu potvrzují zákazníci

Kvalitu služeb appleguru.cz navíc potvrzují samotní zákazníci, kteří na servis, potažmo tedy e-shop nedají dopustit. Toho si můžeme povšimnout například při prohlížení recenzí na Googlu, kde se obchod pyšní skvělými 4,7 hvězdičkami, a to z celkového počtu 228 recenzí.

Kompletní nabídku appleguru.cz naleznete zde.

Dnes nejčtenější

.