Zavřít reklamu

Apple toho v letošním roce představil skutečně mnoho nového. Je však jen jeden jediný nový produkt, který stále čeká na spuštění prodejů. Řeč je konkrétně o dvojité bezdrátové nabíječce MagSafe Duo schopné nabíjet zároveň iPhony a Apple Watch. Ta si sice svou premiéru odbyla už v říjnu, její start prodejů však Apple stále tají. Jeden z předních švýcarských prodejců elektroniky však na svém webu možný termín spuštění prodejů zveřejnil.

Podle švýcarského obchodu Galaxus by se měla nabíječka MagSafe Duo začít prodávat 16. prosince s tím, že vám ji obchod dokáže při dnešním objednání ve Švýcarsku doručit mezi 16. až 23. prosincem. Přestože se nejedná o autorizovaného prodejce Apple produktů, rozhodně nelze vyloučit, že se mu od jeho dodavatelů přeci jen nemohlo datum spuštění prodejů například díky dobrým vztahům vyloudit. Jasno nicméně budeme v tomto směru mít až v následujících týdnech. Poměrně zajímavé přitom je, že s podobným termínem koketuje i tuzemská Alza, na které naleznete termín dodání 21. 12. 2020. Zde je však potřeba podotknout, že s ohledem na povahu produktů je vcelku pravděpodobné, že Alza počítá s tím, že jej hned v první den prodejů mít k dispozici nebude.

svycarsky obchod
Zdroj: Letem světem Applem

Nutno podotknout, že otálení Applu s prodeji nabíječky MagSafe Duo svět příliš nemrzí. Nejedná se totiž v žádném případě o produkt, na který se budou stát fronty. Jeho cena je poměrně vysoká a využitelnost velmi malá – užitečný je totiž de facto jen pro majitele letošních iPhonů a to ještě s určitým sebezapřením. Plný 15W výkon nabíječky totiž nelze bohužel využít.

Nabíječku MagSafe Duo bude možné zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.