Zavřít reklamu

Bezdrátová sluchátka jsou v současné době snad ten vůbec nejideálnější dárek. Dají se sehnat za rozumnou cenu, jsou praktická a hodí se v podstatě každému. Ať už jsou vaše preference jakékoli, níže od nás najdete tipy na ty nejlepší bezdrátová sluchátka, které lze pořídit za přijatelnou cenu.

AirPods 2

Začneme klasikou. Pro Apple uživatele jsou AirPods při výběru sluchátek mnohdy volbou číslo jedna. Není divu. Skvěle si rozumí se všemi Apple produkty od iPhonu, iPadu, přes Apple Watch a Mac, až po Apple TV a další. Spárujete je ale samozřejmě i s produkty jiných značek. U AirPods 2 si můžete vybrat mezi levnější variantou s klasickým pouzdrem a variantou s pouzdrem pro bezdrátové nabíjení.

AirPods Pro

Pokud patříte mezi příznivce špuntových sluchátek, sáhněte po AirPods Pro s aktivním potlačením hluku, režimem propustnosti, voděodolností a dalšími vychytávkami jako prostorový zvuk. Nyní v době Black Friday jejich cena výrazně klesla.

Jabra Elite 85h

V této cenové kategorii byste obtížně hledali kvalitnější sluchátka, než jsou Jabra Elite 85h. Nejsou nejlevnější, ale jestliže hledáte sluchátka pro milovníka kvalitního zvuku, pak s Elite 85h neuděláte krok vedle. Nabízí inteligentní aktivní potlačení hluku, které reaguje na okolí a zapne se, pokud detekuje hlučné pozadí, a to podle předem nastavených preferencí. Nechybí ani dlouhá výdrž baterie, voděodolnost, detekce nasazení, propracovaná aplikace či bezkonkurenční kvalita hovorů. 

JBL Live500BT

Náhlavní sluchátka od JBL s kvalitní zvukovou reprodukcí, technologiemi Ambient Aware a TalkThru, 30hodinovou výdrží baterie a funkcí rychlého nabíjení. Potěší i povedeným designem.

JBL Live 300TWS

Kvalitní zvuk, technologie Ambient Aware i TalkThru, dlouhá výdrž baterie a rychlé nabíjení. To vše JBL vzalo a dalo do kompletně bezdrátových sluchátek Live 300TWS ve špuntovém provedení. A navíc přidalo ještě voděodolnost.

Niceboy HIVE drops

Těžko najdete true wireless sluchátka za příznivější cenu, svou kvalitou však Niceboy HIVE drops přesto s přehledem drží krok se sluchátky vyšších cenových úrovní. Výdrž až 12 hodin, voděodolnost, autopárování nebo dotykové ovládání i pro regulaci hlasitosti. To vše jen za 888 Kč.

Niceboy HIVE 2 joy

Nejlevnější sluchátka v našem výběru. To ale neznamená, že by HIVE 2 joy od Niceboy nějak strádala. Jedná se o náhlavní sluchátka s 15hodinovou výdrží, ultralehkým designem a kvalitním zvukem s MaxxBass technologií. A vyjdou opravdu levně, jen na 666 Kč.

Marshall Major III

Pro příznivce ikonického designu a kvalitního poslechu jsou Marshall Major III jako stvořená. Jen stěží byste hledali stylovější náhlavní sluchátka se skvělou zvukovou reprodukcí, dlouhou výdrží baterie a kvalitnějším zpracováním v jednom.

Samsung Galaxy Buds Live

Nejnovější bezdrátová sluchátka z dílny Samsungu možná na první pohled připomínají fazole, ale jsou opravdu povedená. Ideální jsou především pro ty, co nemají rádi špunty, ale přesto by chtěli zcela bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením hluku. 

Sony WH-1000XM3

Společnost Sony audio doplňky zkrátka umí a náhlavní sluchátka WH-1000XM3 jsou toho jasným důkazem. Získala totiž ocenění za sluchátka s nejlepším potlačením hluku. Jsou proto přímo ideální na cestování a nabídnou vám i nejrůznější vychytávky, skutečně kvalitní zvuk a výdrž baterie na celý den včetně funkce rychlého nabíjení.

Sony WF-1000XM3

Pokud naopak hledáte nejlepší potlačení hluku ve špuntových sluchátkách bez jediného drátu, pak určitě sáhněte po Sony WF-1000XM3. Jako bonus dostanete skvělý zvuk, pořádnou výdrž a opravdu pěkně zpracovaný doplněk.

Sony WI-C310

Jediný model sluchátek za krk v našem výběru. Samozřejmostí jsou magnetické koncovky pro snadné přenášení, dlouhá výdrž, rychlé nabíjení a kvalitní zvuk. To vše za nízkou cenu.

Dnes nejčtenější

.