Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Na sport i relax, na souš i do vody, pro sportovce, hudební nadšence, pro všechny. Taková jsou sluchátka JBL, která v sobě snoubí to nejlepší z designu a výkonu za výhodnou cenu. Sluchátka JBL spojuje jedinečný zvuk, unikátní design a velmi pohodlné nošení. iWant vám je navíc nyní přináší se slevou 20 % na vybrané modely!

A kterých sluchátek se sleva týká? Bezdrátová náhlavní sluchátka pro dokonalý poslech s funkcí potlačení okolního hluku JBL TUNE600BTNC ocení všichni, kteří si chtějí užít pohodlí a zároveň skvělý zvuk. Jsou pro vás k dispozici ve čtyřech unikátních barvách.

LSA_760x200_JBL_Akcei

Pro nadšené sportovce jsou určena sportovní sluchátka JBL REFLECT MINI 2 BT odolná vůči potu, s ergonomickými náušníky, které je drží na místě při rychlém běhu i jízdě na kole. Výkonné dynamické reproduktory JBL s JBL Signature Sound* dokáží produkovat hutný zvuk s hlubokými basy, který vám bude po celou dobu tréninku pumpovat energii do žil.

Ani plavci nepřijdou zkrátka, pro ty se hodí sluchátka JBL Endurance DIVE, která jsou plně vodotěsná, mají zabudovaný MP3 přehrávač a výdrž až 8 hodin na jedno nabití. Technologie PowerHook navíc zajistí, že sluchátka bezpečně drží na svém místě. Kromě toho šetří baterii, protože je intuitivně zapíná a vypíná dle toho, zda je zrovna máte nasazená.

Vybrali jste si ta pravá? K získání slevy stačí v košíku zadat slevový kód JBL20 a sluchátka jsou vaše. Navštivte iwant.cz/jbl-20 a využijte skvělou slevu ještě dnes!

LSA_760x200_JBL_Akcei

Dnes nejčtenější

.