Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Při výběru perfektního základního modelu sluchátek jsou hlavními kritérii, na která se zaměříte, pravděpodobně pohodlí, kvalita zvuku a jednoduchost ovládání. Dobrou zprávou je, že u JBL na tohle všechno mysleli. Na letošním veletrhu IFA byla představena nová sluchátka série TUNE. JBL TUNE 500 (klasická) a bezdrátová JBL TUNE 500BT nabízí řešení, které je ekonomické, ale zároveň se nespokojí s ničím jiným než skvělou kvalitou zvuku.

Ať posloucháte relaxační hudbu, při které se lépe soustředíte na práci, užíváte si nejnovější hity v pohodlí domova, nebo jste právě na cestě do města, tato sluchátka Vám nabízí dynamický zvuk JBL pro Váš každodenní rušný život. Série JBL TUNE 500 spojuje 32mm měniče s kvalitou zvuku JBL Pure Bass, abyste si mohli hudbu skutečně užít. Oba modely jsou navíc vybaveny vestavěným mikrofonem, takže můžete jednoduše přepínat mezi hudbou a hovory, které máte právě na telefonu. Lehký sklápěcí design sluchátek zaručuje, že je můžete všude přenášet v kabelce nebo batohu a jejich nošení je velmi pohodlné.

Chcete bezdrátové řešení? Pak jsou pravou volbou pro vás sluchátka JBL TUNE 500BT. S 16 hodinami výdrže a plným nabitím za 2 hodiny si můžete vychutnávat své oblíbené songy po celý den i noc. Díky vícebodovému Bluetooth připojení můžete navíc jednoduše přepínat třeba mezi filmem, který sledujete na tabletu, a nejnovějšími skladbami na Spotify z jiného zařízení. Přesměrování na jiný zdroj zvuku proběhne hladce jedním stiskem tlačítka.

Epický zvuk JBL, pohodlí a funkčnost – to je recept na perfektní sluchátka, která Vám nabízí vše, co hledáte, a to za rozumnou cenu. Vybírat můžete u obou variant ze čtyř svěžích barev.

JBL TUNE500BT_fb

Dnes nejčtenější

.