Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na její název.

Fruit Ninja 2

Oblíbili jste si zábavnou hru Fruit Ninja? Pak vás jistě potěší, že se dočkala druhého pokračování. Najdete zde nové postavy, ale také staré dobré zábavné rozsekávání ovoce a zeleniny. Těšit se můžete také na duely s jinými hráči, zábavné herní režimy nebo třeba nové druhy plodin. (Zdarma)

Coins Fall – Private Tracker

Mít přehled o svých financích, přehledně je spravovat a mít pod kontrolou své příjmy a výdaje – to je něco, co se jistě všem vždy hodí. Aplikace Coin Fall – Private Tracker vám pomůže se správou vašich osobních financí, umožní vám lépe ovládat své výdaje a tím pádem také o něco více ušetřit. (Zdarma)

Watched Movies

Patříte mezi milovníky filmů, ale často si nedokážete pořádně vybrat, na co se vlastně chcete večer dívat? Pomůže vám aplikace s názvem Watched Movies. V této aplikaci můžete snadno a rychle vyhledávat různé filmy, přidávat je na seznam zhlédnutích, ale také získávat tipy a doporučení na snímky, které podle vašeho vkusu stojí  za zhlédnutí. (Zdarma)

Icon Changer – App Icon Themer

Nudí vás výchozí ikonky na ploše vašeho iPhonu či iPadu? S aplikací Icon Changer – App Icon Themer si je můžete snadno změnit a přizpůsobit zcela vašemu vkusu. Na ikonky můžete použít fotografie z galerie svého iPhonu či iPadu, doladit barvy i přizpůsobit jejich pozadí. V aplikaci si snadno změníte nejen ikonky, ale celý motiv vašeho iOS / iPadOS zařízení.

Dnes nejčtenější

.