Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

myCarLog Pro

Automobily vyžadují neustálou péči, a proto je potřeba se o ně pořádně starat. V tomto směru je nejlepší, když si o všem povedete detailní přehled, s čímž vám dokáže pomoci aplikace myCarLog Pro. V rámci tohoto programu si můžete evidovat záznamy o tankování, opravách a podobně. Výhodou také je, že si nástroj poradí s monitorováním hned několika vozidel najednou.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

The Escapists: Prison Escape

Pobyt za mřížemi není rozhodně ničím příjemným. Ve hře The Escapist: Prison Escape se zhostíte role zločince, který byl po spáchání trestného činu zavřen do vězení. Zvládnete ale uprchnout? V tomto titulu se budete muset vypořádat s řadou výzev, plánovat svůj útěk a především uspět. Dávejte si ale pozor, protože každá drobnost dokáže zkazit váš plán.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Arrog

Hra Arrog potěší především milovníky zábavných, logických adventur. V této hře totiž budete muset pomoct muži, který cestuje svými sny, aby dokázal akceptovat svou vlastní smrt. Přitom na vás čeká poměrně bizarní snová říše, skvělý soundtrack, propracované hádanky a podobně.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Escapists 2: Pocket Breakout

Hra Escapist 2: Pocket Breakout pochází od stejného vývojáře jako první zmiňovaný díl. Prakticky se jedná o vylepšené pokračování, ve kterém se budete opět pokoušet o únik z vězení. Z toho důvodu budete muset ve věznici různě obchodovat, smlouvat, zapadnout do vězeňského života a podobně. Hru si navíc můžete užít se třemi kamarády díky lokálnímu multiplayeru.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Weather Gods

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci Počasí, tak byste se měli přinejmenším podívat na nástroj Weather Gods. Tento program vám totiž poskytne podstatně detailnější předpověd a navíc se pyšní perfektně zpracovaným uživatelským prostředím, ve kterém se jen tak neztratíte.

  • Původní cena: 649 Kč (129 Kč)

Playground AR: Physics Sandbox

V dnešní době se obrovské popularitě těší takzvaná virtuální a rozšířená realita. Aplikace Playground AR: Physics Sandbox spolupracuje se zmiňovanou rozšířenou realitou a nabídne vám tak řadu parádních možností. S pomocí tohoto nástroje si totiž přímo u sebe doma budete moci „rozmístit“ jednotlivé bloky spolu s hračkami a následně tvořit či ničit bez jakýchkoliv omezení. Jak program vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

WordDict : Word Search Puzzles

Pokud naopak hledáte nějakou oddechovou hru, u které byste se mohli zrelaxovat, ale zároveň procvičili své mozkové závity, tak byste určitě neměli přehlédnout WordDict : Word Search Puzzles. Jak již samotný název napovídá, tento titul představuje klasickou osmisměrku, ve které musíte hledat různá slova.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.