Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Soutěžíte rádi? Výborně. Pak se vám totiž budou následující řádky velmi líbit. Na Alze totiž běží od začátku listopadu zajímavá soutěž, v rámci níž můžete vyhrát celkem 100 kusů chytrých hodinek, mezi kterými naleznete i Apple Watch. Jak na to?

Pravidla soutěže jsou naprosto jednoduchá. Stačí, abyste od 1. do 13. listopadu nakoupili na Alze alespoň za 1000 Kč a objednávku zaplatili online, odpověděli správně na soutěžní otázku na jejím webu a pak už se na vás jen usmálo štěstí v následném slosování. Pokud se tak stane, dostanete od Alzy parádní smartwatch z dílny Fitbit, Garmin či Apple. Model, který dostanete, se pak bude odvíjet podle toho, v jaký den se na vás usměje štěstí. Například dnes se hraje o hodinky Garmin Vivomove 3 Style, zítra pak od Apple Watch Series 5 a ve čtvrtek o Garmin Vivoactive 4. Pokud vás pak lákají nejnovější Apple Watch, 11. 11. se hraje o Apple Watch SE a 13. 11. pak o Apple Watch Series 6. 

Pokud jste tedy v uplynulých dvou dnech na Alze nakoupili, potažmo jste tak učinili dnes či se na nákup v následujících několika dnech chystáte, určitě si soutěž nenechte ujít. Skvělé chytré hodinky zdarma totiž potěší zcela určitě vždy. 

Dnes nejčtenější

.