Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Segment chytrých hodinek se neustále rozrůstá, přičemž dnes se navíc jedná o nejoblíbenější typ nositelné elektroniky vůbec. Poměrně silným hráčem na trhu jsou hodinky Garmin, které se primárně soustředí na aktivní životní styl. Pokud zrovna hledáte co možná nejlepší model v poměru cena/výkon, pak pro vás máme skvělý tip – letošní novinku Garmin Venu 2 s cenovkou pod 10 tisíc korun!

Ideální parťák pro monitoring vašich aktivit

Chytré hodinky Garmin Venu 2 mají rozhodně co nabídnout. Jak už je u této značky zvykem, hlavním zaměřením je pochopitelně aktivní životní styl plný pohybu. Přesně proto si hodinky Venu 2 bezproblémově poradí s monitorováním vašich sportovních aktivit a jejich následnou analýzou, přičemž díky voděodolnosti 5 ATM se nezaleknou ani plavání. O co možná nejpřesnější určení polohy se pak navíc stará nejen GPS, ale také GLONASS a GALILEO.

Důležité je každopádně i zdraví obecně. Přesně proto nechybí možnosti pro měření dechu při cvičení, spánku či odpočinku, sledování hydratace (pitného režimu), monitorování stresu, měření saturace kyslíku v krvi a monitorování energie, díky které vám hodinky poradí, zdali je zrovna vhodná chvíle pro cvičení či nikoliv. Nechybí ale ani funkce pro ženy v podobě sledování menstruačního cyklu a těhotenství. Veškerá naměřená data o aktivitách a zdraví jsou následně přístupná v aplikaci Garmin Connect na chytrém telefonu.

garmin venu 2s

Vyzdvihnout také musíme prvotřídní design i zpracování, díky čemuž jsou hodinky vhodné pro muže i ženy. Samozřejmě také dokážou fungovat jakožto prodloužená ruka telefonu a přijímat tak nejrůznější notifikace či přehrávat hudbu, s čímž si poradí i samostatně bez telefonu. Nechybí ani možnost bezkontaktního placení prostřednictvím Garmin Pay. Co se týče připojení, tak o to se stará ANT+, WiFi a Bluetooth. Sami uživatelé si pak také hojně pochvalují odolnost hodinek, na které se částečně podílí ochranné sklíčko Corner Gorilla Glass 3.

Dostupnost a cena

Tyto chytré hodinky jsou k dostání ve dvou verzích. Jmenovitě se jedná o Garmin Venu 2S a Garmin Venu 2. Verze s označením S nabízí 40mm pouzdro a 10denní výdrž baterie, zatímco velikost pouzdra u standardního modelu Venu 2 činí 45 mm a výdrž dosahuje až 11 dní. Co se pak týče ceny, tak jsou hodinky k dostání od pouhých 8 990 korun, respektive od 9 290 korun.

Prémiové modely s parádní slevou!

Aby toho nebylo málo, tak jsou chytré hodinky Garmin Venu 2S k dostání i ve dvou prémiových verzích – s designovým zacílením na muže i ženy. Jmenovitě jde o Slate/Black PremiumRose Gold/White Premium. Ty se oproti klasickým modelům liší v použití luxusního koženého řemínku, avšak k dostání jsou pouze u vybraných prodejců produktů Garmin.

Garmin Venu 2

S parádní slevou si je každopádně můžete pořídit v renomovaném hodinářství Helvetia, které je má nyní skladem a prohlédnout si je můžete i na prodejně v Olomouci. Prémiové hodinky jsou navíc do konce října k dostání za akčních 10 490 korun! Jako dárek k nim navíc dostanete i náhradní prémiový řemínek v hodnotě 800 korun zcela zdarma.

Chytré hodinky Gamin Venu 2 zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.