Zavřít reklamu

Od startu prodejů nových iPadů Air 4 nás sice dělí ještě více než tři dny, už nyní si však můžeme pustit jejich unboxing. Rozbalení jedné novinky se totiž dostalo dnes odpoledne na internet, díky čemuž si můžeme o jejím balení, ale i designu udělat patřičný obrázek. Pokud jste tedy i vy příznivci rozbalovacích videí, následující řádky a především pak samotné video vás potěší. 

Jak můžete na videu výše vidět, balení nového iPadu Air 4. generace se designově velmi podobá těm, které Apple používá u iPadů Pro 3. a 4. generace. Víku tedy dominuje přední strana tabletu s tapetou v barvě jeho šasi, bokům pak nápisy iPad Air a loga Applu. Na spodní straně pak nechybí klasické nálepky s technickými specifikacemi a kontakty na Apple. Co se pak týče samotného tabletu, ten je jako již tradičně umístěný hned pod víkem, díky čemuž si na něj užijete pohled ihned po jeho odklopení. Po designové stránce novinka alespoň na videu ničím příliš nepřekvapí. Jedinou věci, která stojí za zmínku, je Power Button s integrovaným Touch ID, který vypadá, jako by byl tvořený ze stejného materiálu jako Touch ID na starších iPhonech či iPadech. Zda tomu tak je nicméně ukáží až první testy. 

Informační embargo týkající se prvních dojmů a recenzí zahraničních médií, kterým Apple nový iPad Air 4 zapůjčil, má podle dostupných informací skončit již zítra v 15:00 našeho času. Doufejme, že se tedy po odbytí této hodiny dočkáme skutečně zajímavých informací, které nám novinku přiblíží mnohem víc, než byl schopný Apple na jejím představení v září. 

Dnes nejčtenější

.