Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud se již rozhodnete investovat do iPhonu, určitě nechcete, aby došlo k jeho poškrábání nebo dokonce prasknutí. Padnoucí obal přitom dokáže telefon ochránit před každodenními nástrahami a vy budete moct být alespoň trochu v klidu. Pokud navíc vsadíte na elegantní obal na iPhone, získáte i skvělý módní doplněk, který můžete stylizovat k vašim outfitům.

Silikonové kryty se těší velké oblibě

Obecně se mezi majiteli iPhonů těší velké oblibě silikonové kryty. Skvěle totiž sedí na svém místě, a navíc se i velmi dobře drží v ruce. Vnitřní část obalu bývá obvykle vystlána příjemným semišem, který pečuje o ochranu telefonu uvnitř pouzdra.

iPhone Lightning

Největší výběr obalů na mobily najdete na Modio.cz. Vybrat si můžete z nejrůznějších barev a motivů, díky čemuž si design pouzdra můžete přizpůsobit podle svého vkusu. Silikonový kryt se navíc na telefon snadno nasazuje a pevně drží na svém místě, přičemž ponechává plný přístup ke všem konektorům a tlačítkám.

Kožené obaly se hodí pro opravdové elegány

Obaly na iPhony se vyrábějí i v jiných materiálech. Mezi ty patří například i kůže (ať už pravá nebo syntetická). Tento materiál přitom z vašeho telefonu rázem vykouzlí mnohem elegantnější doplněk. Kožený obal nemusí být nutně hnědý, k dostání bývá i v černých, béžových a dalších barevných variantách. Pokud vsadíte na kryt z pravé kůže, je třeba myslet i na pravidelné čištění a následnou péči.

iPhone silikonový obal fb

A jak ochránit přední stranu telefonu?

Při ochraně telefonu nezapomínejte ani na jeho přední stranu. Displej iPhonu je totiž náchylný k praskání a jeho následná oprava není nejlevnější záležitostí. Skvělou volbou je přitom v takovém případě tvrzené sklo, které stačí na iPhone jednoduše nalepit. Pokud by se vám následně stala nehoda a toto sklo prasklo, snadno jej vyměníte za jiné, aniž byste utráceli vysoké finanční částky.


Magazín Letem světem Applem nenese za text výše žádnou odpovědnost. Jedná se o komerční článek, jehož dodavatelem (v plném znění spolu s odkazy) je inzerent. 

Dnes nejčtenější

.