Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Camera X Manual adjustments

Nativní aplikace Fotoaparát dokáže zajistit poměrně kvalitní fotografie. Jestlžie ale hledáte něco lepšího, kdy byste si mohli nastavit například expozici, rychlost závěrky, ISO a řadu dalších, tak byste neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci Camera X Manual adjustments. Tento program navíc nabízí 182 filtrů.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Nightcam: Night Mode Camera

Další aplikace, kterou si zde dnes uvedeme a také se týká focení, je Nightcam: Night Mode Camera. Jablečné telefony si s focením ve tmě dokáží poradit teprve rok. Jestliže ale vlastníte starší model a chtěli byste fotit v horších světelných podmínkách, tak byste si dnešní akci rozhodně neměli nechat ujít.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Voice Dictation – Speechy

Pokud častokrát píšete různé texty v anglickém jazyce a chtěli byste si usnadnit vaši práci, tak by vás mohla zaujmout aplikace Voice Dictation – Speechy, s jejíž pomocí budete moci celý text nadiktovat. Program je velice přesný a spolupracuje s umělou inteligencní.

  • Původní cena: 299 Kč (199 Kč)

Tower of Fortune 3

Řadíte se mezi milovníky klasických retro RPG titulů? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní slevu na hru Tower of Fortune 3. V této hře se zhostíte role svého hrdiny a váš úkol bude jasný – budete muset následovat zajímavý příběh a postupně vylepšovat svou postavu.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Pixel Clock – Retro Style

S pomocí aplikace Pixel Clock – Retro Style můžete velice rychle a jednoduše přepnout váš iPhone či iPad v klasické hodiny. Rozdíl ale je, že jsou hodiny takzvaně pixelové a přináší tak klasický retro vzhled, na který můžete být zvyklí z přelomu tisíciletí. Jak program vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Pixel Weather – Forecast

Jestliže hledáte nějaký nástroj, který by vám dokázal posloužit jakožto alternativní řešení za nativní aplikaci Počasí, zbystřete. Do akce se totiž dostává Pixel Weather – Forecast. Tento program funguje prakticky úplně stejně, ale rozdíl je v tom, že vám samotné počasí zobrazuje v pixelové grafice.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Bright Memory Mobile

Hra Bright Memory Mobile potěší především milovníky akčních her, které se odehrávají z pohledu první osoby. V tomto titulu budete hrát za postavu, která disponuje speciálními schopnostmi. Zmiňovaných schopností je hned několik a stačí si jen vybrat.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)

Dnes nejčtenější

.